Συγκλονίζει την Αυστραλία ο θάνατος 20χρονου μοντέλου στην Ελλάδα με την είδηση να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης. Η Sinead McNamara εικάζεται ότι αυτοκτόνησε σε πολυτελή θαλαμηγό στην Κεφαλλονιά, όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν με τις ανακοινώσεις από τις ελληνικές αρχές σχετικά με τα αίτια θανάτου και ύστερα από τη νεκροψία που θα γίνει.

Η Sinead McNamara πέθανε στο υπερπολυτελές γιοτ Mayan Queen IV στα ανοικτά της Κεφαλλονιάς. Άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στους Sunday Times ότι την ανακάλυψε ένα μέλος του πληρώματος στο πίσω μέρος του σκάφους. Το 92 μέτρων γιοτ που ανήκει στον Μεξικανό κροίσο Alberto Baillères, είναι αμύθητης αξίας. Ανώτατη αστυνομική πηγή δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η 20χρονη αυτοκτόνησε.

Η McNamara, ζούσε στο Σίδνεϊ, ήταν μοντέλο και είχε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Εργαζόταν στο Mayan Queen IV εδώ και 4 μήνες.

Οπως αναφέρει το news.com.au, την ώρα που η Sinead άφηνε την τελευταία της πνοή η μητέρα της Kylie και η αδερφή της Lauren ταξίδευαν στην Ελλάδα για να την συναντήσουν και να πάνε διακοπές. Έμαθαν τα τραγικά νέα ενώ άλλαζαν πτήση. Μάλιστα το νεαρό μοντέλο φαίνεται να τις περίμενε πως και πως όπως φάνηκε από μια ανάρτηση λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της.

«Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε ημέρες μέχρι να σε δω!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Tα ΜΜΕ της Αυστραλίας δίνουν έμφαση σε ένα post που ανέβασε στο instagram. Ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύριγγα που στάζει αίμα ανέβασε το μοντέλο κι έγραψε επίσης: «Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου».

Ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς θαλαμηγού είχε φύγει από το σκάφος την περασμένη Τρίτη και είχε αφήσει την 20χρονη Sinead μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα. Το τι συνέβη επί 48 ώρες μέχρι τον θάνατό της είναι το αντικείμενο της έρευνας των ελληνικών αρχών. Όλο το πλήρωμα περνάει από ανάκριση, ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους του σκάφους προκειμένου να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τους αστυνομικούς.

Το 20χρονο μοντέλο έμενε τα τελευταία πέντε χρόνια στο Σίδνεϊ και εργαζόταν σε γιοτ ενώ ταξίδευε στην Ευρώπη.