Νέος μήνας, νέοι προβληματισμοί και στόχοι αλλά και ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα και εσωτερική αναγέννηση προσφέρει η εβδομάδα, που μόλις ξεκίνησε. Εκμεταλλευτείτε  τις δυνατότητες που σας προσφέρουν Κρόνος  και Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο από την Πέμπτη, καθώς και η Αφροδίτη στον Σκορπιό από την Κυριακή.

Kριέ ξαναβρίσκεις σιγά σιγά το ρυθμό σου και είσαι έτοιμος για δράση. Ασχολήσου με τη δουλειά, κανόνισε εκκρεμότητες, και  ταυτόχρονα πάρε βαθιές ανάσες και συνειδητοποίησε ότι δεν κρέμονται τα πάντα από εσένα. Ειδικά προς το ΣΚ μην γίνεσαι απόλυτος, εφόσον ξέρεις τι θέλεις. Μπορείς να το πετύχεις χωρίς να τεντώνεις το σκοινί σε όλους τους τομείς.

Δίδυμε συζητήσεις επί συζητήσεων για θέματα που σε απασχολούν θα πιάσουν τόπο. Μείνε ανοιχτός σε προτάσεις και γνωριμίες για να καλύψεις την ανάγκη σου για δημιουργικότητα και διασκέδαση, φλερτ. Από Πέμπτη ασχολήσου με τα οικονομικά ενώ προς το τέλος της εβδομάδας συγκράτησε το άγχος σου για το μέλλον και γίνε πρακτικότερος, φροντίζοντας και τον εαυτό σου.

Καρκίνε επιδιώκεις να επιλύσεις διάφορες εκκρεμότητες και ως ένα βαθμό το καταφέρνεις, αρκεί να αποφύγεις την γκρίνια και την λεπτομερή ανάλυση. Πάθος και συναισθηματισμός σε βοηθούν να εξασφαλίσεις αυτό που θέλεις στα ερωτικά σου και την σχέση με την οικογένειά σου.

Λέοντα κατένειμε καλύτερα το χρόνο σου και μη σκορπίζεσαι σε χίλια δυο πράγματα, μόνο σε ότι αξίζει. Έτσι θα απολαύσεις καλύτερα διασκέδαση, και όχι μόνο. Άλλωστε έχεις ανάγκη να μείνεις και λίγο μόνος σου για να δεις που βρίσκεσαι σε σχέση με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου και την καριέρα σου.

Παρθένε μετά την περίοδο ενδοσκόπησης που πέρασες ξέρεις τι σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός επαγγελματικά και ευτυχής στα προσωπικά, οπότε προσπάθησε να βρεις την ισορροπία συνδυάζοντας τα. Άλλωστε δεν σε ενδιαφέρουν τα προσχήματα και η επιφάνεια.

Ζυγέ επιδιώκεις την αρμονία όμως έχει αρκετά μέτωπα ανοικτά σε σπίτι και γραφείο. Αφού ξεκαθάρισες τι χρειάζεσαι για να είσαι ήρεμος και ευτυχής, ασχολήσου με το κάθε ένα ξεχωριστά και δρομολόγησε τις εξελίξεις. Όσο και αν αυτή τη φορά είναι δύσκολο στον ισορροπιστή του ζωδιακού κύκλου να συγκρατηθεί, και να συμπεριφερθεί με διπλωματία.

Σκορπιέ όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι και δούλεψε ρεαλιστικά σε δουλειά και σχέσεις με φίλους, αδέρφια, ομάδες και γενικότερα τους ανθρώπους που αποτελούν την καθημερινότητά σου. Καθώς γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να ικανοποιήσεις τις πραγματικές συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες.

Τοξότη όσο μπορείς μείνε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς απολαμβάνοντας εξόδους και παρέες. Τα επαγγελματικά σου τα φροντίζεις όσο καλύτερα μπορείς. Από Κυριακή αξιοποίησε την συναισθηματική ευφυΐα και ευαισθησία που σε διακρίνει για να προβείς σε αλλαγές στη ρουτίνα σου και φρόντισε τον εαυτό σου και τη διατροφή σου.

Αιγόκερε άσε τα σενάρια κι πέρνα στη δράση, τα πράγματα τακτοποιούνται σταδιακά και ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν μήνες θα δρομολογηθούν σε διάφορους τομείς. Απλά φρόντισε να μην τα μπλέξεις πάλι όλα μέσα στον ενθουσιασμό σου, με τον γνωστό τρόπο σου.

Υδροχόε ορισμένα πράγματα δεν σώζονται. Αλλά πάλι βρίσκουν το δρόμο τους. Κοίτα να ικανοποιήσεις επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους, διατηρώντας την ισορροπία και χωρίς να γίνεις σκληρός και άδικος, ακόμη κι αν μπορείς να ευνοηθείς.

Ιχθύ ό,τι μπορείς να τακτοποιήσεις από εκκρεμότητες, κάντο, καθώς θα πρέπει να καταπιαστείς και με την κοινωνική σου ζωή, τις συνεργασίες και την σχέση σου καλύπτοντας βαθύτερες ανάγκες σου.