Επίθεση εναντίον της κυβέρνησηςη που παριστάνει το «Ρομπέν των Δασών» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως ο Αρίστειδης Φλώρος όπως και πολλοί άλλοι ισχυροί της οικονοικής ζωήςη αποφυλακίστηκαν χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου

«Πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών, εκατοντάδες εγκληματίες που έχουν κάνει νέα εγκλήματα βγήκαν έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν βγει και μεγάλα ονόματα» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πιστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αποφυλάκιση Φλώρου οφείλεται στο νομό Παρασκευόπουλου, με ένα πιστοποιητικό βγαίνει ο Φλώρος έξω χωρίς να κοιτάξει περαιτέρω το θέμα το Συμβούλιο Φυλακών» σχολίασε.

Μιλώντας για το πεδίο της Οικονομίας, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη και τελευταία ή από τις τελευταίες στο ρυθμό ανάπτυξης.

«Πρόκειται για σκηνικό στην οικονομία που θα έπρεπε να μας τρομάζει δήλωσε όσον αφορά την οικονομία. Είμαστε στον πάτο του πίνακα στην ανάπτυξη, και σε επενδύσεις είμαστε στις μισές από το 2007» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Εξήγησε δε, πως «δεν θα γίνουν επενδύσεις επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι με προσευχές πρέπει να γίνει ελκυστική η οικονομία. Έχουμε δυο προβλήματα: μεγάλοι φόροι και εισφορές», ενώ επανέλαβε πως η αξιωματική αντιπολίτευση ως κυβέρνηση θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% με προτεραιότητα στους φτωχότερους.