Ένας μήνας γεμάτος εξελίξεις και αλλαγές! Πώς θα εξελιχθεί ο Σεπτέμβριος 2018 για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά έντονος και γεμάτος με νέες δοκιμασίες, εξελίξεις και αναπάντεχα για το ζώδιο σου. Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα είναι σημαντικοί για να προχωρήσεις θέματα που είχες αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό. Θα κινητοποιηθείς να ολοκληρώσεις δουλειές που είχαν εκκρεμότητες κι αυτό, αν και θα έχει αρκετή ταλαιπωρία, ωστόσο θα σου δώσει μεγάλη ανακούφιση. Σε επίπεδο σχέσεων θα υπάρξουν μικροεντάσεις, διαφωνίες ίσως και παρεξηγήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γι΄ αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις ισορροπίες γιατί αυτό δε θα κάνει καλό σε κανέναν. Απόλαυσε εξόδους με φίλους και προσπάθησε να βρεις διεξόδους που σε χαλαρώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, εσείς παραμένετε προσηλωμένη στα δικά σας σχέδια και δεν αποζητάτε τη βοήθεια τρίτων. Μπορεί μάλιστα η απομόνωσή σας να φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που οι κοντινοί σας να αισθάνονται ότι τους παραμελείτε και είστε αδιάφορη. Η υγεία και τα επαγγελματικά σας θα ωφεληθούν από τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Ζυγού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από τις 6 μέχρι τις 22 θα κυλήσει με πολλές εκπλήξεις για σένα καθώς μια σειρά από γεγονότα θα σε κινητοποιήσουν προς διάφορα μέτωπα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, είναι το κατάλληλο διάστημα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γιατί η επιμονή των άλλων είναι βέβαιη πως θα σε εξοργίσει και θα σε αποσυντονίσει. Από τις 11 του μήνα και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στον Υδροχόο προσπάθησε να χαρείς την παρέα φίλων και γνωστών και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, θα σου κάνει καλό και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 καινούριες γνωριμίες θα σε ωφελήσουν να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου και να φτάσεις σε στόχους που έχεις θέσει σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Προτάσεις για συνεργασίες θα σου δώσουν φτερά να κατακτήσεις όσα έχεις κατά νου από τις 9 και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Σκορπιό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις πολύ όμορφες στιγμές καθώς θα δεχτείς συναντήσεις που θα ξεδιαλύνουν διαφορές και γεγονότα που σε είχαν απομακρύνει από άτομα του στενού περιβάλλοντός σου κι αυτό θα σε δικαιώσει και θα σου προσδώσει την ικανοποίηση που σου αξίζει!

ΛΕΩΝ

ο μήνας αυτός θα σε κερδίσει και θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου. Η αύρα του φθινοπώρου αισθητά σε κυριεύει και σε γεμίζει ενέργεια και δράση. Κάποια σχέδια και στόχους που είχες θέσει σε κοινωνικό επίπεδο, μάλλον θα τα αφήσεις για λίγο στην άκρη καθότι η ανάγκη σου για ηρεμία και χαλάρωση είναι μεγαλύτερη. Απόλαυσε εξόδους και άδειασε το μυαλό σου από σκέψεις που έχουν να κάνουν με προγραμματισμούς και δουλειές… ζήσε κι απόλαυσε τις στιγμές που σου προσφέρει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου χωρίς αναστολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σου αυτόν τον μήνα με τον Ερμή να κινείται από τις 6 μέχρι τις 22 στο ζώδιο σου θα είναι γεμάτος ενέργεια και δράση, θα γεμίσεις ενδιαφέροντα αφού παρέες με φίλους και γνωστούς, αλλά και κοινωνικές συναναστροφές θα τραβήξουν την προσοχή σου και θα σε ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Οι στόχοι που έχεις θέσει θα σου δώσουν πλήρη ικανοποίηση καθώς θα ικανοποιηθούν και θα σου αποδώσουν δύναμη και σιγουριά. Στον οικογενειακό τομέα θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει να τα δεις με υπομονή και να αποφύγεις εντάσεις ή συγκρούσεις ιδιαίτερα μέχρι τις 11 που ο Άρης δεν σε επηρεάζει θετικά από την θέση του στον Αιγόκερω, κράτα χαμηλούς τόνους!

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός αν και θα έχει αρκετή ένταση και θα σου προκαλέσει αρκετά νεύρα, ωστόσο με την ιδιαίτερη ευστροφία σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές που θα σου προκύψουν. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο, από τις 6 μέχρι τις 22 θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, τα οποία θα σου δώσουν λύσεις και θα σου προτείνουν αλλαγές που θα είναι πρόκληση για σένα και θα σε ωφελήσουν στην επίτευξη μελλοντικών σου στόχων. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό από τις 9 και μετά ίσως υπάρξουν εντάσεις, απόφυγε δηλώσεις, ή οριστικά ξεκαθαρίσματα γιατί υπάρχει κίνδυνος να κλονιστούν σχέσεις πολύ ουσιαστικές. Δώσε χρόνο, κράτα ισορροπίες κι όλα θα περάσουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά παράξενος, έντονος και με απρόβλεπτα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις θέσει. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 9 και τον Άρη στον Αιγόκερω, κάποια σχέδια σχετικά με ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση ίσως καθυστερήσουν κι αυτό θα σου επιφέρει νευρικότητα και άγχος. Όμως αμέσως μετά τη λύση αυτού θα ανταμειφθείς πολύ γενναία καθώς άτομα από το περιβάλλον σου θα σου προτείνουν πράγματα που θα είναι πρόκληση και πραγματική ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Απόφυγε μικροεντάσεις και διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γιατί δε θα σε οδηγήσουν σε κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είσαι έτοιμος κάθε στιγμή να υπερβείς κάθε δυσκολία κι εμπόδιο καθώς η διάθεσή σου για επίλυση θεμάτων θα σε κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικό. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο από τις 6 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου νέες γνωριμίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου καθώς θα σου δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσεις κοινωνικούς στόχους και σχέδια που έχεις κατά νου. Πολύ ευνοϊκά θα κυλήσουν τα πράγματα και στο οικογενειακό σου περιβάλλον με τον Άρη να κινείται στον Υδροχόο από τις 11 και μετά καθώς θα έρθεις σε επαφή με συγγενείς που έχεις καιρό να βρεθείς μαζί τους κι αυτό θα σου προσδώσει μεγάλη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι πολύ ευχάριστος καθώς θα κυλήσει με πολύ θετική αύρα σχετικά με τα σχέδια και τα πλάνα που έχεις. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο από τις 6 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά στην επίτευξη των κοινωνικών στόχων σου. Με την ψυχραιμία και την ιδιαίτερη ικανότητα που έχεις να επιλύεις άμεσα θέματα που προκύπτουν και να δρας αποφασιστικά είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις ακόμα περισσότερους σύμμαχους δίπλα σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, απόφυγε συγκρούσεις ή διαφωνίες κράτα χαμηλούς τόνους κι αυτό θα σε ωφελήσει πολύ και θα σε στηρίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο από τις 6 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου θα σου προσδώσει πολλά χαμόγελα καθώς ευκαιρίες για νέες παρέες και συναναστροφές θα σε ωφελήσουν σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα κοινωνικά σου σχέδια. Τον μήνα αυτόν με τον Άρη να σε επισκέπτεται από τις 11 και μετά θα συναντήσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις και να ολοκληρώσεις τους στόχους που έχεις θέσει και είναι βέβαιο πως αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γιατί αυτό θα σε αποσυντονίσει, κράτα όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορείς!

ΙΧΘΕΙΣ

ο μήνας αυτός με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο από τις 6 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου θα ενισχύσει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθησή σου καθώς θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για γνωριμίες με άτομα που κατέχουν υψηλή και πολύ σημαντική θέση που θα σε βοηθήσουν στην πραγμάτωση των σχεδίων και στόχων σου. Θα έχεις πολλές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης που θα σε γεμίσουν ενέργεια. Απόλαυσε εξόδους και την θετική επιρροή που θα έχεις από την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 9 και μετά να σου φτιάχνει ολοένα και περισσότερο τη διάθεση. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα δεχτείς την αμέριστη βοήθεια των δικών σου κι αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ασφαλής και δυνατός.