Έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ασκεί η αντιπολίτευση με αιχμή τη νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η ΝΔ σε ανακοίνωση της διερωτάται αν ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται ότι αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα.

Αναλυτικά, η ΝΔ αναφέρει:

«Ανανεωμένος από τις διακοπές του, ο Ρουβίκωνας ξεκίνησε δυναμικά το πρόγραμμα των φθινοπωρινών του εξορμήσεων. Ποιος ξέρει τι θα περιλαμβάνει φέτος εκτός από ΥΠΕΞ, Πεντάγωνο, πρεσβείες; Αντιλαμβάνεται άραγε ο κ. Τσίπρας ότι αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα;».

Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφέρει σε σχόλιο της στα social media: «Το σερί των επιθέσεων του Ρουβικωνα συνεχίζεται με τελευταία αυτή στο ΥΠΕΞ τα ξημερώματα. Πληροφορίες που αναφέρουν τον επικεφαλής του Ρουβίκωνα ως επικρατέστερο υποψήφιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ελέγχονται ως ανακριβείς… #Ανασχηματισμός».

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας σχολίασε την επίθεση αναφέροντας: «οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε υπουργεία, πρεσβείες κλπ έχει πάψει πλέον να αποτελεί είδηση. Είδηση θα ήταν αν έκανε κάτι η κυβέρνηση για τα «χαϊδεμένα παιδιά της». Αλλά δεν πρόκειται»…

https://twitter.com/DTsiodras/status/1034377092144816128