Εάν δεν έχετε σκεφτεί πως και με ποιον συντροφιά θα απολαύσετε την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, φροντίστε το, καθώς το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποια από τα όνειρά σας, αρκεί να μην επαναπαυτείτε ή παρασυρθείτε από ανεδαφικές υποσχέσεις και στόχους.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο της Κυριακής 26 Αυγούστου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα ωφεληθούν εάν δεν αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί.

Προς το παρόν Κριέ καθώς τα οικονομικά προβλήματα δεν θα λυθούν παρά μόνο εάν κερδίσεις στον Τζόκερ, χαλάρωσε και απόλαυσε τις καλοκαιρινές ημέρες, συντροφιά με το ταίρι σου ή την παρέα σου.

Ταύρε αξιοποίησε τον χρόνο για τον εαυτό σου και άλλαξε την καθημερινότητά σου, που έχει ρουτινιάσει, με τη βοήθεια και του συντρόφου σου.

Δίδυμε οι άνθρωποι ξεχνάνε εύκολα, μην περιμένεις πως θα σου ανταποδώσουν τη βοήθεια κάποιοι τους οποίους ευνόησες παλαιότερα. Υποστήριξε την άποψή σου και συνέχισε την προσπάθειά σου.

Καρκίνε χωρίς άγχος και με οδηγό την διαίσθησή σας και διατηρώντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας συνέχισε την προσπάθειά σου και δεν θα χάσεις.

Λέοντα ξέχνα τους ανταγωνισμούς, εστίασε στη δουλειά σου και βρες μια δημιουργική διέξοδο.

Παρθένε σε απασχολούν τα αισθηματικά σου, καθώς κουράστηκε να «μπαλώνεις» καταστάσεις.

Ζυγέ συνεχίζουν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και τα προσωπικά σου.

Σκορπιέ κάποιες φορές αλλάζουν τα σχέδια. Μην εκνευρίζεσαι μπορεί να είναι για καλό.

Τοξότη μην πιστεύεις όλα όσα ακούς, πέρασέ τα από το προσωπικό σου φίλτρο. Παράλληλα προσέξτε την υγεία σου.

Αιγόκερε κάποιες φορές χρειάζεται να μπαίνεις στη θέση του άλλου για να τον κατανοήσεις. Πάρε ανάσες και άκουσέ τον.

Υδροχόε κάποια έχτρα έξοδα θα σε αγχώσουν. Μην επιτρέψεις σε διαφωνίες να δημιουργήσουν προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σου, που πάνε καλά.

Ιχθύ η επικοινωνία παραμένει προβληματική οπότε κινήσου με προσοχή ειδικότερα όταν ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά.