ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο φτιάχνουν την παιδική σας βιβλιοθήκη! Το Σάββατο 25 Αυγούστου με ΤΑ ΝΕΑ, το αριστούργημα του Αλέξανδρου Δουμά: «Οι τρεις σωματοφύλακες»

Κλασικά μυθιστορήματα, που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, σε μοντέρνες εκδόσεις.

Μυθιστορήματα, που καθιερώθηκαν στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού, μύησαν τους νέους στον κόσμο του πνεύματος και καλλιέργησαν στην παιδική ψυχή ευγενικά αισθήματα και ανώτερα ιδανικά.

Με συμπυκνωμένα νοήματα που κεντρίζουν τη δημιουργική φαντασία των παιδιών με όλες εκείνες τις παιδαγωγικές αξίες που πρέπει να περιέχονται σε ένα καλό παιδικό βιβλίο.

Το καλύτερο καλοκαιρινό ανάγνωσμα των παιδιών μας!

Αυτή την εβδομάδα

Αλέξανδρος Δουμάς, Οι τρεις σωματοφύλακες

Στη Γαλλία του δέκατου έβδομου αιώνα, την εποχή που βασιλιάς είναι ο Λουδοβίκος ΙΓ΄, ο νεαρός ντ’ Αρτανιάν φτάνει στο Παρίσι με ένα μεγάλο όνειρο: να μπει στην υπηρεσία του παλατιού και να γίνει σωματοφύλακας. Παράλληλα, ο καρδινάλιος Ρισελιέ θέλει να διαβάλει τη βασίλισσα Αννα στα μάτια του βασιλιά Λουδοβίκου. Ο νεαρός σωματοφύλακας ντ’ Αρτανιάν μαζί με τους τρεις φίλους του -τον Αθο, τον Πόρθο και τον Αραμη–, τους πιο γενναίους και ατρόμητους σωματοφύλακες του βασιλείου, θα εμπλακούν σε απίστευτες περιπέτειες για να υπερασπιστούν τη βασίλισσά τους. Οι «τρεις σωματοφύλακες» είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μυθιστορήματα όλων των εποχών. Εχει διαβαστεί από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να συγκινεί με τις περιπέτειες του θαρραλέου ντ’ Αρτανιάν και των αφοσιωμένων φίλων του. «Ολοι για έναν κι ο καθένας για όλους!»