Χωρίς τέλος είναι η τραγωδία που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, καθώς στα θύματα προστίθεται ακόμα ένας εγκαυματίας, που κατέληξε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 95.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άνδρα ηλικίας περίπου 63 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Έτσι ο αριθμός των νοσηλευομένων διαμορφώνεται ως εξής: 30 ενήλικες, εκ των οποίων 7 στη ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένοι, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο παίδων σε καλή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ήταν το Σάββατο, με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι: «Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 94. Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής έντεκα άτομα».