Σε αγωνιστικό… εφιάλτη μετατράπηκε για την Μαρία Σάκκαρη, ο πρώτος τελικός της καριέρας της σε τουρνουά WTA στο Silicon Valley Classic που διεξήχθη στο Σαν Χοσέ.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να προβληματίσει την Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-0 σε μία ώρα και 15 λεπτά.
Έτσι δεν κατάφερε να χαρίσει στο ελληνικό γυναικείο τένις έναν ακόμη τίτλο σε τουρνουά WTA, μετά από αυτόν που είχε πάρει η Λένα Δανιηλίδου το 2008 στην Αυστραλία.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα και απευθυνόμενη προς τον προπονητή της, Τομ Χιλ, η Σάκκαρη δείχνει να μην πιστεύει τι συμβαίνει, λέγοντας μάλιστα ότι νοιώθει ντροπιασμένη που δίνει δώρα στην αντίπαλό της, στον πρώτο μάλιστα τελικό WTA της καριέρας της.
Η πορεία της πάντως στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, εκτός από την επιστροφή της στο Top 35 της WTA, θα της αποφέρει και το ποσό των 65.000 δολαρίων, που αντιστοιχεί στην φιναλίστ του απλού γυναικών.

- ΗΠΑ: Έρευνα σε πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας για την προστασία του Βανς – Κατηγορείται για διαρροή πληροφοριών
- Βαθμολογία UEFA: Τα διπλά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στέλνουν την Ελλάδα πιο κοντά στη 10η θέση
- Φρίκη στις ΗΠΑ: 38χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα του – Το χρονικό της τραγωδίας που κατέγραψε η κάμερα σώματος αστυνομικού







