Στο πλαίσιο ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε, σε περιοχή της Αττικής, ένα ακόμη κατάστημα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, μια 32χρονη αλλοδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο θαμώνες – παίκτες, οι οποίοι κατελήφθησαν να συμμετέχουν σε παράνομο τυχερό παιχνίδι. Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα που αφορούν τα παιχνίδια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που διενεργήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 9 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιχνιδιών, οι οποίοι λειτουργούσαν, μέσω φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), καθώς επίσης και 3 κάμερες καταγραφής εικόνας του εσωτερικού χώρου.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 9 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κεντρική μονάδα υπολογιστή, φορητή μονάδα αποθήκευσης USB και το χρηματικό ποσό των 108 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.