Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ και πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και των Sacramento Kings, ο Joe Arlauckas θα βρεθεί στην Costa Navarino για το 6ο Navarino Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, στη Μεσσηνία. Ο βετεράνος αθλητές, θα θυμίσει στο κοινό το υψηλό επίπεδο μπάσκετ που έπαιξε στο διάστημα της καριέρας του, αλλά και θα διδάξει μυστικά του γκολφ, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σπορ.

Ο μπασκετικός θρύλος της Euroleague τόνισε για αυτή του τη συμμετοχή: «Πέραν της ομορφιάς και της ηρεμίας που προσφέρει η Costa Navarino, χαίρομαι που συμμετέχω σε ένα τόσο ξεχωριστό γεγονός όπως το Navarino Challenge 2018. Η περιοχή είναι τέλεια και η ιδέα της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι κάτι που θα έπρεπε να εξεταστεί να γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η ευκαιρία που δίνεται στις οικογένειες να περνούν χρόνο μαζί μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι μια στιγμή πραγματικά ξεχωριστή, που παράλληλα διδάσκει στα παιδιά σημαντικές αξίες, όπως είναι η αφοσίωση, η θυσία και η ομαδική δουλειά μέσω μιας δραστηριότητας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που φέτος αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας».

Εκπροσωπώντας το beach volley, το παρόν θα δώσει και ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα πρόσωπα του ελληνικού, αλλά και διεθνούς βόλεϊ, όπως είναι ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης. Ο πρώην διεθνής Ελληνας πετοσφαιριστής είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Ελλάδος (κορυφαία στιγμή η 1η θέση στο Ευρωπαϊκό του 1987), ενώ κατέχει τους περισσότερους τίτλους αθλητή σε volley και beach volley στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του τουρνουά beach volley, το οποίο ονομάζεται «King & Queen Beach Volley Tournament by Triantafyllidis Beach Arena». Παράλληλα, ο ίδιος θα επιβλέπει και τα μαθήματα beach volley by Triantafyllidis Beach Arena.

Ο ίδιος τόνισε για τη συμμετοχή του στο event: «Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό ότι το beach volley συμπεριλαμβάνεται φέτος στο πρόγραμμα μιας ήδη πολύ πετυχημένης διοργάνωσης, όπως είναι το Navarino Challenge. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι θα έχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση τόσο στο τουρνουά beach volley “King & Queen Beach Volley”, καθώς και στα προπονητικά μαθήματα του beach volley. Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνει κομμάτι της πετυχημένης διοργάνωσης».

Πέρα από το beach volley που προστίθεται φέτος στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, το Navarino Challenge έρχεται για ακόμα μια φορά στη Μεσσηνία με 12 Ολυμπιακά αθλήματα, όπως το τρέξιμο, η κολύμβηση, το tae kwon do. Άλλωστε, παραμένει μία διοργάνωση, η οποία κάθε χρόνο μεγαλώνει τόσο σε αθλήματα όσο και σε συμμετοχές. Παράλληλα, εμπλουτίζει τον αθλητικό τουρισμό της χώρας, επεκτείνει την τουριστική περίοδο και παρουσιάζει τις ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Το “Navarino Challenge” θα πραγματοποιηθεί και αυτή τη χρονιά με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (KOE), υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσω της ειδικής φόρμας, η οποία είναι διαθέσιμη στο link: http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge-2018/.

Παράλληλα, η προπώληση πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, καθώς και στα σημεία προπώλησης του δικτύου Viva. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται 31 Αυγούστου 2018.

Οι συμμετέχοντες στο Navarino Challenge οι οποίοι θα κλείσουν το πακέτο διαμονής τους στο The Westin Resort Costa Navarino και θα επιλέξουν να λάβουν μέρος στα βασικά αγωνίσματα (τρέξιμο, κολύμβηση, SUP), θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν δωρεάν το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα για όσους μείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino περιλαμβάνει: Τae kwon do, αναρρίχηση, ποδηλατάδα, pilates, μπάσκετ, γκολφ, kick boxing, baby swimming, aqua aerobic, kids’ athletics, beach volley, tennis cross training, crossfit, beach yoga, πυγμαχία, beachathlon και αγώνα επίδειξης με σκάφη optimist.