Antetokounbros

5K Run

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Nike και ετοιμάζουν το Σάββατο 7 Ιουλίου το Antetokounbros 5K Run. Πρόκειται για έναν αγώνα τρεξίματος ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20.00 μπροστά από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, που αποτελεί το σημείο αναφοράς για τη ζωή και την πορεία των AntetokounBros, και θα τερματίσει έξω από το Καλλιμάρμαρο. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες στη σελίδα myrace.gr/antetokounbros.html και θα ολοκληρωθούν με τη συμπλήρωση 3.500 συμμετοχών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις εγγραφές του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών και του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού Κιβωτός του Κόσμου.

Αιάντεια 2018

Αγώνες ανωμάλου δρόμου διοργανώνονται αύριο Κυριακή 1η Ιουλίου, στις 18.00, στη Σαλαμίνα. Για πρώτη φορά στην περιοχή, ο συγκεκριμένος αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 11.400, 3.500 και 1.000 μέτρων που κινούνται ανάμεσα στις τοποθεσίες Αμπελάκια, Παλούκια, Σελήνια και Καματερό. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στα γραφεία του Συλλόγου Σέβας (Φειδίου 25, Καματερό Σαλαμίνας) που έχει αναλάβει τη διοργάνωση. Παράλληλα, την ημέρα του αγώνα θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής έως και δυόμισι ώρες πριν από την εκκίνηση.

8ος Αγώνας Δρόμου Μεθώνης

Ο Σύλλογος Εθελοντισμού «Η Κυψέλη» Μεθώνης Πιερίας διοργανώνει σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου για όγδοη χρονιά τον αγώνα δρόμου «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου». Η αφετηρία και ο τερματισμός θα στηθούν στο δημοτικό σχολείο της περιοχής, στην κεντρική πλατεία της Μεθώνης, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 19.00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία διαδρομή 8,2 χιλιομέτρων, η οποία απευθύνεται σε επίδοξους δρομείς άνω των 10 ετών. Το κόστος εγγραφής είναι 3 ευρώ και θα λειτουργήσει ως οικονομική ενίσχυση για τον σύλλογο. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στο www.smftiming.com και την ημέρα του αγώνα επιτόπου έως και μισή ώρα πριν από την εκκίνηση.