Τέσσερις μεγάλες εταιρείες αναζητούν προσωπικό για τη στελέχωση των καταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα επιθυμούν να προσλάβουν πωλητές οι οποίοι θα πρέπει να έχουν την απαραίτητη εργασιακή εμπειρία. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις:

Intersport. Συνολικά επτά θέσεις πωλητών για τα καταστήματά της έχει ανοιχτές η εταιρεία αθλητικών ειδών Intersports. Συγκεκριμένα ζητά εκπροσώπους πωλήσεων για τα καταστήματά της σε Περιστέρι, Γέρακα, Ν. Ερυθραία, Βάρη, Ν. Σμύρνη, Σταδίου και Γλυφάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν πτυχίο ΑΕΙ κατά προτίμηση ΤΕΦΑΑ. Επίσης θα πρέπει να έχουν καλή γνώση Αγγλικών και γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Θα συνεκτιμηθεί τυχόν προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στη διεύθυνση: http://corporate.intersport.gr/el/company/career

Πλαίσιο. Ευκαιρίες εργασίας στα καταστήματά της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα και τη Κρήτη προσφέρει η εταιρεία πληροφορικής Πλασίο.

Ειδικότερα, ζητά πωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών, πωλητές τηλεφωνίας και πωλητές ψηφιακής τεχνολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών ενώ μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας(http://corporate.plaisio.gr/CorporateHumanResources.aspx?show=JobPositions) προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις προσφερόμενες θέσεις καθώς και για την υποβολή των βιογραφικών.

Mark AaLEN. Η αλυσίδα οπτικών MARK AaLEN επιθυμεί να προσλάβει για τα καταστήματα των Αθηνών πωλητές. Θα εκτιμηθούν υποψήφιοι που διαθέτουν σχετικό πτυχίο. Προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης. Βιογραφικά σημειώματα μπορούν να αποστέλλουν οι ενδιαφερόμενοι στο e-mail cv@markaalen.gr.

Απολλώνιον. Πωλήτρια με εμπειρία σε χώρο εστίασης για πλήρη και μόνιμη απασχόληση στο νέο κατάστημα στην Καλλιθέα ζητά η εταιρεία αρτοζαχαροπλαστείων Απολλώνιον ΑΒΕΕ. Για τη θέση ζητείται: προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης, πνεύμα ομαδικότητας, επαγγελματισμός, δεξιότητες επικοινωνίας. Η εταιρεία προσφέρει: άριστο περιβάλλον εργασίας, ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης. Αποστολή βιογραφικού στο https://www.apollonion-bakery.gr.