Η Citroen πατάει γκάζι στην κατηγορία των SUV και αναμένεται να ενισχύσιε τη γκάμα της με ένα νέο μοντέλο, το C3 Aircross Compact SUV.

Η επίσημη πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2017. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, ένα τελείως νέο πρωτότυπο αυτοκινήτο ενός όγκου με τετρακίνηση για να μπορεί να πηγαίνει παντού χωρίς πρόβλημα και το E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής .

Το νέο SUV θα έχει ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση, ενώ η προηγμένη άνεση και η αίσθηση αυτοκινήτου SUV, είναι ιδιαίτερα έντονη.

Επίσης, το νέο Citroen C3 Aircross θα έχει αυξημένες δυνατότητες κίνησης σε δύσκολες συνθήκες, χάρη στο Grip Control με Hill Assist Descent. Εξοπλισμένο με το σύστημα Grip Control, που εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια. Μαζί και το αυτόματο σύστημα κατάβασης Hill Assist Descent, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας. Με επιλογές Standard, Sand, All Road, Snow και ESP-Off, το Grip Control αποτελεί ένα πολύτιμο βοηθό για απρόσκοπτη κίνηση σε κάθε επιφάνεια.

Ο χώρος για τους επιβάτες σχεδιάστηκε βάσει της ξεχωριστής ιδιοσυγκρασίας των μοντέλων της Citroën ενώ εξοπλίζεται και με 12 στοιχεία εξοπλισμού ασφαλείας αλλά και 4 επιλογές συνδεσιμότητας – στοιχεία που είναι η αιχμή του δόρατος για την ασφάλεια των μετακινήσεων. Θα προσφέρεται από πολλούς συνδυασμούς αποχρώσεων στο αμάξωμα.

Δίπλα του και το νέο C3 WRC, ενώ η γαλλική φίρμα θα παρουσιάσει και τις νέες υπηρεσίες, η Citroën Advisor, που είναι ένα online εργαλείο για τα προϊόντα της Citroën αλλά και για τις εκθέσεις της.

Επίσης, μια πρωτιά για τα δεδομένα της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι η παρουσίαση των νέων υπηρεσιών μετακίνησης, όπως είναι το Citroën Earn&Drive, μέσω του οποίου οι πελάτες της Citroën θα έχουν τη δυνατότητα να νοικιάζουν το αυτοκίνητό τους και να έχουν εισόδημα από αυτό.