Η Volvo Cars ξεκινάει τη σταδιακή αποκάλυψη του XC40, του νέου της μικρού SUV, δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δεκάδες πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς στο εξωτερικό και το εσωτερικό του.

Παρουσιάζοντας τις πρώτες εικόνες του νέου της μικρού SUV, η Volvo δεν δείχνει παρά ελάχιστα! Μεγεθύνσεις, close-ups και υλικά και χρώματα – ή σε κάποιες περιπτώσεις απλά παιχνιδίσματα άσπρου και μαύρου – φωτογραφημένα σε τόσο κοντινή απόσταση που νομίζεις ότι τα βλέπεις σε μικροσκόπιο. Ο στόχος, να εκτοξευθούν τόσο η ανυπομονησία όσο και η προσμονή, για ένα αυτοκίνητο που είναι η πρώτη παρουσία της Volvo στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το πολυαναμενόμενο XC40 θα αποκαλυφθεί σύντομα, για να συμπληρώσει τη σειρά τωνSUV της Volvo και να αποτελέσει ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο για τον ξεχωριστό οδηγό.

«Θέλαμε το XC40 να είναι ένα φρέσκο, δημιουργικό και ξεχωριστό μέλος στην γκάμα τηςVolvo, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από το αυτοκίνητό τους. Οι οδηγοί του XC40 ενδιαφέρονται για τη μόδα, το design και την ποπ κουλτούρα και συχνά ζουν σε μεγάλες πόλεις που σφύζουν από ζωή. Θέλουν ένα αυτοκίνητο που αντανακλά την προσωπικότητα τους. Το XC40 είναι αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο», δήλωσε ο Τόμας Ίνγκενλατ (Thomas Ingenlath), Επικεφαλής Σχεδιασμού της Volvo Cars.