Αύριο, ανοίγει τις πύλες του το πολυπληθές σε νέα μοντέλα Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Αναμένεται να το επισκεφθούν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες. Το AutoNEA σας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά μοντέλα, που θα δούμε έως και τις 16 Οκτωβρίου στην πόλη του Φωτός.

Citroen DS E-TENSE

Η Citroen θα έχει στα σκαριά το DS E-TENSE, που βασίζεται στην τεχνολογία και ξεφεύγει από τα στυλιστικά κλισέ. H εντυπωσιακή του εμφάνιση συμβαδίζει με τη δυνατή του «καρδιά», η οποία προσφέρει 408 ίππους και μία άμεση ροπή των 516 Nm. Το DS E-TENSE ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτ. και η τελική ταχύτητα είναι 250 χλμ/ώρα. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων αποθηκεύει αρκετή ενέργεια για να μετακινεί το ηλεκτρικό όχημα για 360 χλμ στην πόλη και 310 σε μικτό κύκλο ενώ φέρει τροχούς 20 ιντσών.

Opel Ampera-e

Ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann αποκάλυψε το επαναστατικό Opel Ampera-e στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. To ηλεκτρικό μοντέλο έχει αυτονομία 500 χιλιόμετρα. Μέσα σε 30 λεπτά φόρτισης σε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης μπορούν να του προσφέρουν αυτονομία για άλλα 150 χιλιόμετρα

Citroen C3

Νέο Citroen C3 στο Παρίσι. Πρόκειται για την τρίτη γενιά του, ένα μοντέλο που έχει πουλήσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια μονάδες από το 2002. το νέο C3 έρχεται με τρεις επιλογές βενζινοκίνητων PureTech κινητήρων, 68, 82 και 110 ίππων, όλες με χειροκίνητο κιβώτιο και 2 επιλογές πετρελαιοκίνητων BlueHDi κινητήρων, 75 και 100 ίππων, επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο. Σύντομα, όμως, θα είναι διαθέσιμο και το αυτόματο 6-τάχυτο EAT6 κιβώτιο.

Seat Ateca X-Perience

To Seat Ateca X-Perience προβάλει τον πιο off-road χαρακτήρα χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος.Επίσης, έχει ελαστικά all-road, νέους προφυλακτήρες, ανθεκτικό χρώμα βαφής, ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κινητήρα 2.0 TDI 190 PS, 7-άχυτο κιβώτιο DSG με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, σύστημα 4Drive με συμπλέκτη Haldex και προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης XDS

Smart

Η Smart βάζει όλα τα μοντέλα της στην πρίζα. Στο Παρίσι παρουσιάζει και τα τρία της μοντέλα, το Smart Fortwo, το Forfour και το κάμπριο σε εκδόσεις ηλεκτρικές! Το ηλεκτρικό μοτέρ, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του smart, αποδίδει 81 ίππους και 160 Nm ροπής και διαθέτει αυτονομία 160 χιλιομέτρων γεγονός που το καθιστά ιδανικό για αστική χρήση.Στις εκθέσεις θα βρίσκεται στις αρχές του 2017.

Porsche Panamera Plug-in

Στην πρίζα και η Plug-in υβριδική Panamera. Θα έχει V6 κινητήρα των 2.9 λίτρων που αποδίδει 334 ίππους και 450 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 137 ίππων και 400 Nm ροπής, η απόδοση πλησιάζει τους 500 ίππους.

Audi Q5

Ανανεωμένο είναι και το Audi Q5, που παραμένει στις ίδιες διαστάσεις -μήκος 4,66 μέτρα – και θα προσφέρεται σε δικίνητες αλλά και με νέο σύστημα quattro και προαιρετική αερανάρτηση. Θα προσφέρεται με πέντε κινητήρες: τέσσερις TDI και έναν TFSI. Ο 2.0 TDI αποδίδει 150, 163 ή 190 ίππους αναλόγως έκδοσης, ενώ ο 2.0 TFSI έχει απόδοση 252 ίππους. Το δε Q5 3.0 TDI έχει ισχύ 286 ίππων με 620 Nm της ροπής.

SSANGYONG LIV-2 CONCEPT

Παντρεύει με επιτυχία τα στοιχεία μιας πολυτελούς λιμουζίνας με τα χαρακτηρισιτκά ενός SUV. Από πλευράς διασύνδεσης προσφέρει αρκετές λειτουργίες αλλά και λειτουργίες infotainment. Προσφέρει λειτουργίες Wi-Fi mirroring για αναπαραγωγή και έλεγχο του περιεχομένου των smartphone στις οθόνες του οχήματος καθώς επίσης είναι συμβατό με Apple CarPlay και Google Android Auto.