«Μπαμπά, θέλω να παίξεις κάτι από την αγαπημένη μας ταινία όλων των εποχών, το “Επιστροφή στο μέλλον”. Σε αγαπώ πολύ». Από την γιγαντοοθόνη στο Metlife Stadium της Νέας Υόρκης, ο 10χρονος Μόουζες έδωσε παραγγελιά στον πατέρα του, Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή των Coldplay. Και το βρετανικό συγκρότημα του έκανε το χατήρι παίζοντας το «Earth Angel» των Penguins, που ακούγεται στη σκηνή όπου ο Μάρτι ΜακΦλάι (Μάικλ Τζ. Φοξ), έχοντας ταξιδέψει από το 1985 στο 1955, παίζει κιθάρα στον χορό του σχολείου των γονιών του.

Οπως και στην ταινία, ο Μάικλ Τζ. Φοξ, στα 55 του πια και διαγνωσμένος με τη νόσο του Πάρκινσον από τα 29 του, ανέβηκε στη σκηνή, πήρε μια κιθάρα και συνόδεψε το συγκρότημα. Οπως και στην ταινία, όταν τελείωσε το «Earth Angel» ακούστηκε η χαρακτηριστική εισαγωγή από το «Johnny Be Goode» του Τσακ Μπέρι και ο Φοξ τα έδωσε όλα ροκάροντας μαζί με τους Coldplay. Οπως και στην ταινία, οι τυχεροί θεατές ταξίδεψαν στο χρόνο, από το 2016 στο 1955 μέσω του 1985. Και είδαν τον συγκινητικό Μάικλ Τζ. Φοξ να επαναλαμβάνει τον ρόλο που τον έκανε διάσημο, 31 χρόνια μετά. Εστω και για δύο τραγούδια.

Bonus οπτικοακουστικό υλικό: Οι σκηνές από το «Επιστροφή στο μέλλον» με το «Earth Angel» και το «Johnny B. Goode», και μια πιο σταθερή λήψη του «Johnny B. Goode» από τη συναυλία των Coldplay.