Κόσμος και ντουνιάς βρέθηκε στο 4ο Συνέδριο της Δράσης αυτό το Σαββατοκύριακο - ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την εκλογική επιρροή του εν λόγω κόμματος που δεν είναι και πολύ μεγάλη, για να το πω κομψά. Η συνύπαρξη της πρώτης σειράς που σχολιάστηκε από όλους, ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη (που συνεργάστηκε εκλογικά με τη Δράση) και την Αννα Διαμαντοπούλου.
Για την Αννα, να σας επισημάνω χωρίς να σχολιάσω - γιατί είμαι καλός άνθρωπος - ότι την ίδια ώρα στο ΣΕΦ γινόταν η Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Κατά τα λοιπά, να σας πω ότι το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που μίλησε κιόλας, ο Στέφανος Μάνος (τον οποίο ένιωσε την ανάγκη να χαιρετίσει ως «διαχρονικό ηγέτη των φιλελεύθερων απόψεων στην Ελλάδα» ο Θεοδωράκης, σπεύδοντας βέβαια να διευκρινίσει ότι δεν προσυπογράφει όλα όσα έχει υποστηρίξει στην πολιτική), ο πρώην ποταμικός και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης. Στις δε θεματικές συζητήσεις έλαβαν μέρος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο Νίκη Κεραμέως. Εύλογο, λοιπόν, που έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται σε διάφορους διαδρόμους ότι η Δράση θα συμπορευτεί με τη ΝΔ - αν και στις τελευταίες εκλογές συνεργάστηκε με Το Ποτάμι.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από