1ος Μαραθώνιος Κρήτης στα Χανιά
Ιστορική μέρα για το δρομικό κίνημα της Κρήτης αυτή η Κυριακή καθώς στα Χανιά πραγματοποιείται ο 1ος Μαραθώνιος στη Μεγαλόνησο, που είναι ταυτόχρονα και ο τελευταίος ελληνικός Μαραθώνιος της φετινής άνοιξης. Παράλληλα με τη μεγάλη κούρσα των 42.195 μ.
θα πραγματοποιηθούν και μικροί αγώνες 10.000, 5.000 και 2.500 μ. καθώς και ποδηλατοδρομία. Ολα τα Χανιά πρέπει να βγουν στους δρόμους για να συμμετάσχουν τρέχοντας ή χειροκροτώντας στη μεγάλη αυτή γιορτή του νησιού. Περισσότερες πληροφορίες εδώ στο www.crete-marathon.gr. Ευχόμαστε στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Run Greece στις 15/5 στην Καστοριά
Μετά το περσινό ρεκόρ συμμετοχών για τον Νομό Καστοριάς (συμμετείχαν 2.369 δρομείς), το Run Greece έρχεται να βγάλει ξανά στον δρόμο τους Καστοριανούς την επόμενη Κυριακή 15/5. Εκτός από τις καθιερωμένες κούρσες 10.000 μ., 5.000 μ. και τον Αγώνα Παιδιών στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί και Ημιμαραθώνιος! Οι εγγραφές γίνονται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.run-greece.gr και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη 10/5. Οι εκκινήσεις για όλους τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν κοντά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από