Μπορεί μία έκθεση να φέρει το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας; Η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μπορεί. Από τις 5 έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», οι επισκέπτες θα βρουν αμέτρητα λουλούδια, μυρωδικά και φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα, αλλά και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς για την περιποίηση τους, για να είναι η κάθε μέρα στο σπίτι ανθισμένη.

Μάλιστα, κάθε μέρα το πρόγραμμα της Έκθεσης έχει και κάτι ξεχωριστό: Από θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα ανθοδετικής και παιδικά παιχνίδια, μέχρι τον 11ο Γύρο Κηφισιάς «Αντίκες & Λουλούδια».

«Τον μήνα των λουλουδιών υποδεχόμαστε στον Δήμο Κηφισιάς τον ιστορικό θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης. Δεν είναι απλά ένα εμπορικό γεγονός αλλά μια γιορτή για το περιβάλλον και τη φύση», δηλώνει ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος

Τα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 20:30 και θα αποτελέσουν την έναρξη της μεγάλης φετινής γιορτής. Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 5 έως και τις 22 Μαΐου, με καθημερινό ωράριο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Για πρώτη φορά φέτος η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο θα είναι 1,5 ευρώ.

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση