Ο Όμιλος Συγγελίδη κατέλαβε μια σημαντική διάκριση: Βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Εισαγωγέας Παγκοσμίως! Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA κ.Κάρλος Ταβαρες, που έκανε ειδική μνεία στα ποιοτικά επιτεύγματα της ελληνικής αντιπροσωπείας. Όπως η εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, το οποίο από 2,5% το 2013, αυξήθηκε σε 3,1% το 2014 και εκτινάχθηκε σε 6,7% το 2015 ξεπερνώντας όλα τα προγνωστικά!

Η διεθνής διάκριση για την Peugeot στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη απόδειξη, ότι οι επενδύσεις που έχουν γίνει από τον Όμιλο Συγγελίδη και από το επίσημο δίκτυό του καθώς και η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αποφέρουν καρπούς εκτοξεύοντας την προτίμηση του Ελληνικού κοινού για την Γαλλική premium μάρκα.

Μία διεθνή και ιδιαίτερα σημαντική διάκριση κέρδισε η Peugeot στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σήμερα, μια δυναμική ελληνική επιχείρηση μπορεί να κερδίσει διεθνή αναγνώριση.

Η βράβευση έγινε στο Παρίσι όπου το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA κ.Κάρλος Ταβαρες στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη .