Ελαφρύ και γευστικό πιάτο, που μπορεί να μετατραπεί σε νηστίσιμο απλώς αφαιρώντας το κοτόπουλο.

Υλικά

1 1/2 ποτήρι πλιγούρι

1 στήθος κοτόπουλο

1 κολοκυθάκι

1 κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο)

2 ντομάτες ώριμες(ψιλοκομμένες)

2 πιπεριές πράσινες(ψιλοκομμένες)

1 πιπεριά κόκκινη (ψιλοκομμένη)

1 ποτήρι ταχίνι διαλυμένο σε νερό

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε το πλιγούρι σε νερό για 2-3 ώρες μέχρι να φουσκώσει. Το στραγγίζουμε καλά και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, τις ντομάτες, τις πιπεριές και στο τέλος το ταχίνι και λίγο ελαιόλαδο.

Κόβουμε το κοτόπουλο και το κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες, τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε τηγάνι – γκριλιέρα για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε το πλιγούρι και από πάνω το κολοκυθάκι με το κοτόπουλο.