Την πλήρη γκάμα των μοντέλων της θα παρουσιάσει η DS, θυγατρική της Citroen, με το DS 3 Performance DS 3 Cabrio Performance να πρωτοστατούν .

Όπως αναφέρει και η γαλλική φίρμα, τα δύο μοντέλα θα προάγουν την άνεση με τις επιδόσεις. Για αυτό το λόγο, θα προφέρονται με 1.600αρη, τούρμπο κινητήρα που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αποδίδει 208 ίππους και ροπή 300Nm.

Oi εκπομπές CO2 είναι 125 γρ/χλμ από τον THP κινητήρα βενζίνης 1.6 S&S.

Η μετάδοση γίνεται από ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, για εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο.

Το ύψος του αυτοκινήτου είναι κατά 15 χιλιοστά χαμηλότερο, με μεγαλύτερα μετατρόχια και οι δίσκοι των φρένων έχουν διάμετρο 323 χιλιοστών εμπρός.

Η σπορ καταβολή του μοντέλου γίνεται εύκολα αντιληπτή από τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τα ευμεγέθη φτερά, τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τις μαύρες δαγκάνες φρένων με την υπογραφή της DS PERFORMANCE. Το εσωτερικό αποπνέει επίσης μια σπορ διάθεση, με τα μπάκετ καθίσματα, καθώς και λεπτομέρειες στον πίνακα των οργάνων και του ταμπλό με την υπογραφή DS PERFORMANCE.

Έτσι, τα μοντέλα που απαρτίζουν τη DS και θα δούμε στη Γενεύη, είναι το νέο DS 3, τα καινούργια DS 3 Cabrio, το DS 4, DS 4 CROSSBACK και DS 5