Συγκεκριμένα, μέσα στο 2015 η Opel κατάφερε τα εξής: το Opel Zafira Tourer 1.6 CNG άνοιξε το δρόμο για ένα σερί διακρίσεων όταν ανακηρύχθηκε το πιο φιλικό προς το περιβάλλον πολυμορφικό όχημα . Επίσης, το Opel ADAM κέρδισε το πολυπόθητο Βραβείο Ψηφοφορίας Αναγνωστών The Best Cars του περιοδικού auto motor und sport στην κατηγορία μίνι. Ακόμη, οι αναγνώστες των περιοδικών Guter Rat και SUPERillu ψήφισαν το Opel Corsa ως το Πιο Λογικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς (Most Sensible Car 2015).

Η νέα έκδοση του μικρού bestseller κέρδισε επίσης τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς (Car of the Year) σε Ρουμανία, Ελλάδα και Σερβία – ένα μικρό παράδειγμα των πολυάριθμων βραβείων που έχει συλλέξει το Corsa σε όλη την Ευρώπη.

Το περιοδικό αυτοκινήτου Firmenauto και η ανεξάρτητη εταιρία παροχής υπηρεσιών DEKRA για μία φορά ακόμα ανέδειξαν το Mokka σε Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς (Company Car of the Year). Τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Opel απέδειξαν την ανταγωνιστικότητά τους με το Movano και Vivaro να κερδίζουν βραβεία όπως το Plus X Award.

Το περιοδικό auto motor und sport απένειμε στο ADAM S (κατανάλωση μικτού κύκλου και εκπομπές CO2: 5,9 l/100 km, 139 g/km) το Βραβείο Autonis κ.α.