H VW στην πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου στην χώρα μας, στην Αυτοκίνηση, που ανοίγει τις πύλες της το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, θα έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα περίπτερα. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών θα τραβήξουν οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις της φίρμας, όπως τα ηλεκτρικά μοντέλα e-up! και e-Golf που εντυπωσιάζουν τόσο με τις επιδόσεις τους και την κορυφαία ποιότητα κύλισης όσο και με την ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αντιστοιχεί σε περίπου 1,4€ για κάθε 100km, διατηρώντας παράλληλα τα κορυφαία προϊοντικά χαρακτηριστικά της οικογένειας των μοντέλων τους.

Στα πιο ενδιαφέροντας είναι τα πολυχρηστικά εργαλεία πόλης, το cross up! και CrossPolo , τα οποία θα έχουν και περιπετειώδη χαρακτηριστικά. Επίσης, δεσπόζει το νέο SUV, το καινούργιο Touareg με τις κορυφαίες Off-Road δυνατότητες επιστρέφει.

Δίπλα, η 7η γενιά του Golf, που πρωτοπορεί και πάλι με την παρουσίαση του GTE, ενός Plug-in Hybrid μοντέλου που συνδυάζει τo sport DNA ενός GTI (0-100 σε 7.4”), με την οικονομία (1.6λτ / 100 χλμ) ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η «συνεργασία» ενός κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI και ενός ηλεκτροκινητήρα, έχει ως αποτέλεσμα τις εκρηκτικές επιδόσεις που δίνει η συνολική ισχύ των 204 ίππων, την δυνατότητα της αμιγώς ηλεκτρικής μετακίνησης για απόσταση 50 χλμ, αλλά και την αυτονομία ενός υβριδικού αυτοκινήτου που μπορεί να φτάσει τα 940 χλμ!

Επίσης, θα δούμε το νέο Golf GTI 230PS Performance, Scirocco και το νέο Polo GTI, γιορτάζουν το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα WRC της μάρκας. To νέο Polo GTI μάλιστα, “ντύνεται” στα χρώματα του Polo R WRC.

Η πιο σημαντική πρεμιέρα, θα είναι αυτή που θα κεντρίσει τους οικογενειάρχες και αναφερόμαστε στο νέο Touran. Θα έχει νέα εμφάνιση, νέους κινητήρες EU6, νέα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας αλλά με τα πλέον σύγχρονα συστήματα Infotainment και Connectivity.

Τα best seller Polo, Golf θα παρουσιαστούν στην έκθεση με νέα γκάμα εκδόσεων αλλά και εφοδιασμένα με τον πλέον πρόσφατο κινητήρα 1.0 TSI απόδοσης 95PS και 110 (για το Polo) και 115PS για το Golf. Τέλος, οι επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Passat R-Line, καθώς και την επετειακή έκδοση Beetle Cabriolet by Karmann.

Αυτοκίνηση

Η Αυτοκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου έως και τις 22 Νοεμβρίου. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από το να δουν τα νέα μοντέλα, και να τα οδηγήσουν. Ο ειδικός διαμορφωμένος χώρος για τα τεστ ντάιβ θα αγγίζει τα 4.500 τ.μ. ενώ ο στεγασμένος χώρος που θα φιλοξενηθούν οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα είναι στα 10.000 τμ.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 6 ευρώ, ενώ το μειωμένο (για ΑμΕΑ, πολύτεκνους, ανέργους, φοιτητές, μαθητές) ορίζεται στα 3 ευρώ. Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.