Η Pirelli λανσάρει στην αγορά ένα νέο ελαστικό, το οποίο, όπως ισχυρίζεται η ίδια, μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και άνεση τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Επίσης, διαθέτει μια νέα καινοτομία, το οποίο σε ήπια διατρήσεις, δεν χάνει αέρα και ο οδηγός μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το Cinturato All Season της Pirelli είναι το ελαστικό που παντρεύει με επιτυχία την απόδοση των χειμερινών ελαστικών με αυτά των ελαστικών που χρησιμοποιούνται τις θερινές εποχές. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η εναλλαγή του θερινού με το χειμερινό και ανάποδα.

Το πέλμα του νέου ελαστικού βασίστηκε στην χάραξη ενός πρωτοποριακού πέλματος, που βελτιστοποιεί την αποβολή νερού μέσω δύο φαρδιών, διαμηκών και εγκάρσιων καναλιών, μειώνοντας τον κίνδυνο υδρολίσθησης.

Χάρη στη νέα σχεδίαση, έχει μειωθεί ο θόρυβος έξω από το αυτοκίνητο (στο πλαίσιο της όλο και αυστηρότερης Ευρωπαϊκής νομοθεσίας) αλλά και μέσα στην καμπίνα.

Επίσης, η χάραξη πέλματος All Season είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε τόσο σε στεγνές όσο και σε βρεγμένες επιφάνειες, οι τρισδιάστατες σχισμές να βοηθούν στη βελτίωση των επιδόσεων στο φρενάρισμα και στις στροφές, βελτιστοποιώντας την κίνηση των τακουνιών του πέλματος.

Επίσης, διαθέτει και μια νέα τεχνολογία, την Seal Inside που επιτρέπει τη συνέχιση του ταξιδιού χωρίς απώλεια πίεσης σε περίπτωση διάτρησης από αντικείμενο διαμέτρου 4 χιλιοστών.

Το All Season είναι σχεδιασμένο για μοντέλα νέας γενιάς, με μικρούς – μεσαίους κινητήρες, και θα διατίθεται σε διαστάσεις 15, 16 και 17 ιντσών. Μέχρι τα τέλη του 2015, θα υπάρχουν 21 διαφορετικές διαστάσεις του All Season ελαστικού.