Συνεχίζονται οι εξορμήσεις της Τροχαίας για την κατάληψη χώρων και την παράνομη στάθμευση έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Η εξόρμηση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο από Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής , στο πλαίσιο της διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα, σε περιοχές της Κηφισιάς, του κέντρου της Αθήνας και κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου. συνελήφθησαν σύλληψη δεκατρία άτομα, εκ των οποίων οι οκτώ εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι πέντε ως υπεύθυνοι καταστήματος.

Ειδικότερα, οι παραπάνω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.