Μία από τις πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές, που χορταίνεις μόνο με 307 θερμίδες, με ελάχιστα λιπαρά και επιπλέον έχεις την ευχάριστη αίσθηση ότι έφαγες πιτόγυρο.

Υλικά για δύο μερίδες

Ένα στήθος κοτόπουλο

Πιπεριές τρίχρωμες

Ελαιόλαδο (20 γραμμάρια)

Αλάτι

Πιπέρι

Κάρυ

Εκτέλεση

Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το κοτόπουλο και τις πιπεριές (μισή από κάθε πιπεριά κόκκινη, κίτρινη, πράσινη). Βάζουμε αλατοπίπερο και κάρυ (ή και πάπρικα).

Ζεσταίνουμε καλά το τηγάνι

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο

Σοτάρουμε για 6 λεπτά

Μπορείτε να το τυλίξετε σε πίτα, είτε ελληνική, είτε αραβική, είτε μεξικάνικη (οι περισσότερες μυρίζουν αλευρίλα, εκτός από αυτές με το καλαμπόκι).

Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε με ρύζι.

Αν τώρα θέλετε και ουαγκαμόλε, είναι από τις πιο απλές σάλτες

Καθαρίζουμε το αβοκάντο (πρέπει να είναι τόσο ώριμο, που να μοιάζει σχεδόν σάπιο)

Το πατάμε με το εργαλείο του πουρέ

Προσθέτουμε μισό ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι

Καθαρίζουμε μισή ντομάτα όπως όταν την κάνουμε για γεμιστά και την κόβουμε σε μικρά καρέ (δεν βάζουμε τη σάρκα, νερουλιάζει)

Μισό λεμόνι (ή λάιμ)

Αλάτι, πιπέρι

Και τα ανακατεύουμε καλά