Έως τις 7 Ιουνίου θα εκτίθενται σε χώρο απέναντι από την Αγορά της Κυψέλης οι 470 ιδέες που κατέθεσαν δημότες και κάτοικοι στον Δήμο Αθηναίων για την αναμόρφωση του ιστορικού κτιρίου της Αγοράς.

Πρόκειται για τη νέα φάση της δημόσιας διαβούλευσης που ξεκίνησε ο Δήμος για το νέο πρόσωπο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Η έκθεση έχει τίτλο «Έλα στην Αγορά» και τα εγκαίνια της ήταν προγραμματισμένα για την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 8 μ.μ. στη Φωκίωνος Νέγρη 31.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, οι ιδέες προέρχονται από 200 δημότες οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο «το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αγοράς που αποτελεί τοπόσημο για την Κυψέλη». Ουσιαστικά δηλαδή η έκθεση φιλοξενεί τα αποτελέσματα εκείνου του ανοιχτού διαλόγου για τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Ο Δήμος ενημερώνει ότι οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να πληροφορούνται και για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας, η οποία συνεχίζεται και διαδικτυακά, στο www.cityofathens.gr έως τις 20 Ιουνίου 2015. Στόχος είναι ο Δημος και οι Δημότες να καταλήξουν, με συμμετοχικό τρόπο, στην απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας της Αγοράς.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά 11.00-14.00 & 18.00-21.00

Η «Πόλη μου» κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebook Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instanea για καθημερινή και άμεση ενημέρωση.