Άφθονα εικονικά γκάζια θα προσφέρει το Peugeot Vision Gran Turismo, το οποίο ετοιμάζεται να …λιώσει τα λάστιχα του στις κονσόλες PlayStation®3. Η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τα οποία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά: Το εικονικό κόνσεπτ με την εντυπωσιακή εμφάνιση αποδίδει 875 ίππους και επιταχύνει από τα 0-100χλμ/ώρα σε 1.73’’.

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό υπεραυτοκίνητο που εσωκλείει όλα τα στοιχεία ενός εικονικού αγωνιστικού για να πρωταγωνιστήσει στο GT6™. Με το ύψος του αμαξώματος να μην ξεπερνά τα 104 εκατοστά, το Vision Gran Turismo με το σφηνοειδές στιλ, βρίσκεται τόσο χαμηλά στο έδαφος ώστε να μην είναι απαραίτητο οποιοδήποτε αεροδυναμικό βοήθημα.

Ο «οδηγός» του έχει στη διάθεση έναν τούρμπο κινητήρα V6, 3.2 λίτρων που θα αποδίδει 875 ίππους ενώ η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Στον εμπρός άξονα υπάρχουν τροχοί 22 ιντσών και πίσω 23 ιντσών και για την επιβράδυνση τους φροντίζουν τέσσερα αεριζόμενα κεραμικά δισκόφρενα της BREMBO (380 mm εμπρός και 337 mm πίσω). Το Vision Gran Turismo θα είναι διαθέσιμο – σε έξι χρώματα και αποκλειστικά στο PS3 – ως δωρεάν αναβάθμιση για το Gran Turismo 6.