Οι αυτόματος πωλητής φρέσκου γάλακτος που εδώ και 2 χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή του στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη ήρθε και στην Αθήνα.
Το...ΑΤΜ του γάλακτος άνοιξε προχθες στη γωνία Πατησίων και Τροίας (περιοχή Κυψέλης) από Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων της Βοιωτίας με το όνομα «Πιες γάλα». Πρόκειται για γάλα που πωλείται απευθείας από τους παραγωγούς. Τις πρώτες ώρες λειτουργίας μάλιστα ο αυτόματος πωλητής έχει αποτελέσει ατραξιόν για τους κατοίκους της Κυψέλης και τους περαστικούς. Σταματούν. Κοιτάζουν, βγάζουν φωτογραφίες.
Οι Αθηναίοι θα μπορούν να προμηθευτούν από εκεί 24 ώρες το 24ωρο φρέσκο «ποιοτικό γάλα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή» - όπως γράφει το αυτόματο μηχάνημα - προς 50 λεπτά το μισό λίτρο και προς 1 ευρώ το ένα λίτρο. Επίσης, με την αγορά προπληρωμένης κάρτας μπορεί κανείς να αγοράσει το 1 λίτρο φτηνότερα, προς 90 λεπτά. Δίπλα στον αυτόματο πωλητή μάλιστα υπάρχει ένα δεύτερο μηχάνημα όπου μπορεί να αγοράσει κανείς πλαστικό μπουκάλι για να βάλει το γάλα. Μπορεί όμως να έρθει κανείς με το δικό του μπουκάλι από το σπίτι και απλώς να αγοράσει το φρέσκο γάλα.
Σημειώνεται ότι σήμερα το φρέσκο γάλα πωλείται στα σούπερ μάρκετ από 1,18 ευρώ το λίτρο.
Σήμερα υπάρχουν 12 αυτόματοι πωλητές φρέσκου γάλακτος στη Λάρισα και 10 στη Θεσσαλονίκη (από τον συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας - Πιερίας - ΘΕΣγάλα - Πιες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από