Άυπνοι όλο το βράδυ της Τετάρτης και γεμάτοι ενέργεια λόγω του θριάμβου επί της Πινάρ Καρσίγιακα στη Σμύρνηεπέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης.

Το βραδινό σερβιρίστηκε τα μεσάνυχτα, ενώ το εγερτήριο ήταν στις τρεις τα χαράματα, αφού η πτήση για την Κωνσταντινούπολη αναχωρούσε στις πέντε.Αποτέλεσμα; Ευχάριστο ξενύχτι και για τους περισσότερους λίγες ώρες ύπνου στη Θεσσαλονίκη, αφού στις 5 μ.μ. άρχισε η προετοιμασία για το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η άφιξη ήταν πιο ευχάριστη για τον Γιώργο Δέδα, καθώς από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε σε κλινική του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου η σύζυγός του Κατερίνα έφερε στη ζωή δίδυμα, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Χαραλαμπίδης έμπαινε στο κλειστό της Πυλαίας κρατώντας από το χέρι τον γιο του Λευτέρη. Σχεδόν μόνιμα θεατής των προπονήσεων του πατέρα του είναι ο πιτσιρικάς καλαθοσφαιριστής της Greek Basketball Academy.

Ο φύλακας του γηπέδου υποδέχθηκε τον αρχηγό μονολεκτικά. «Respect» του είπε, ενώ o υπεύθυνος της μπουτίκ του έδειξε κασκόλ της Καρσίγιακα με την επιγραφή: «Kordelio».

Άλλωστε, στο Κορδελιό της Ιωνίας κατέκτησε τη μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα είχε ιδιαίτερη σημασία για εργαζόμενο στην μπουτίκ Σήφη, ο οποίος είναι κάτοικος του Νέου Κορδελιού της Θεσσαλονίκης.Προφανώς όλα πάνε κατ ευχή στον ΠΑΟΚ αυτή την εποχή, ακόμη και στον τομέα των συνεργασιών.

Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, ηΔΕΘ-Helexpo είναι ο νέος επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ:«Το πλέγμα της συνεργασίας ανάμεσα στη ΔΕΘ και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ευρύ, βάσει και της συμφωνίας που υπογράφουμε» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo Kυριάκος Ποζρικίδης.Ο ΠΑΟΚ εμπνέει εμπιστοσύνη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και προσελκύει συνεχώς νέους συμμάχους.