Το Pinterest, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτονται δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μεταφράστηκε στα ελληνικά.

Oι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του Pinterest, καθώς και στις εφαρμογές του για iOS και Android.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα στους έλληνες χρήστες του Pinterest να εξερευνήσουν τα πράγματα που αγαπούν στη δική τους γλώσσα», δήλωσε ο Ματ Κρίσταλ, επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της εταιρείας.

«Στην Ελλάδα το Pinterest έχει μια ενεργή κοινότητα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μας, όπως στη μόδα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες, το φαγητό και τη διακόσμηση σπιτιού. Η μεταφρασμένη έκδοση είναι ένα πρώτο βήμα να βοηθήσουμε τους Pinners να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο» πρόσθεσε.

​Τον τελευταίο χρόνο το Pinterest κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 20 γλώσσες, ενώ αναμένονται περισσότερες μεταφράσεις μέσα στο 2014.

«Η παγκόσμια ανάπτυξη του Pinterest είναι για εμάς κορυφαία προτεραιότητα γιατί όσο περισσότεροι άνθρωποι εγγραφούν στο site, όλο και περισσότερα ενδιαφέροντα θα εκπροσωπούνται και συνεπώς θα βελτιώνονται οι υπηρεσίες μας προς τους Pinners», συμπλήρωσε ο Κρίσταλ.

Οι χρληστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν το Pinterest για να δημιουργήσουν λίστες επιθυμιών, να σχεδιάσουν τη διακόσμηση του σπιτιού του, να εμπνευστούν για μέρη που θα επισκεφτούν, να ανακαλύψουν νέες συνταγές κ.λπ.

Στο Pinterest οι χρήστες μπορούν να «ακολουθήσουν» άλλους Pinners με παρόμοια ενδιαφέροντα για να πάρουν δημιουργικές ιδέες για τις καθημερινές τους δραστηριότητες ή για πράγματα που ελπίζουν να κάνουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από