Στην πρόσληψη νέων εργαζομένων, παράλληλα με το μέτρο της εθελούσιας εξόδου που εφαρμόζει για περίπου 1.200 υπαλλήλους που απασχολούνται ήδη στον ΟΤΕ, προχωρεί η διοίκηση του Οργανισμού.
Ο Ομιλος ΟΤΕ προκήρυξε πάνω από 500 νέες θέσεις εργασίας που αφορούν θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές σε καταστήματα και εταιρικούς πωλητές. Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών εκπνέει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.
H πρώτη προκήρυξη αφορά πωλητές σε καταστήματα στο Αιγαίο, την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, το Ιόνιο, την Κεντρική Ελλάδα, την Κρήτη, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Πελοπόννησο. Η δεύτερη προκήρυξη αφορά τους τεχνικούς πεδίου στις περιοχές-Νομούς Αττικής (και Σαλαμίνα), Δράμας, Τρικάλων, Ευβοίας, Θεσπρωτίας, Χαλκιδικής, Καβάλας, Κερκύρας, Σερρών, Μαγνησίας και Β. Σποράδων, Πιερίας, Αρτας, Υδρας, Πόρου, Λέσβου και Λήμνου.  Η τρίτη προκήρυξη αφορά την ειδικότητα των account managers εταιρικών πελατών σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αρτα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πάτρα και Ρόδο.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από