Στην πρόσληψη νέων εργαζομένων, παράλληλα με το μέτρο της εθελούσιας εξόδου που εφαρμόζει για περίπου 1.200 υπαλλήλους που απασχολούνται ήδη στον ΟΤΕ, προχωρεί η διοίκηση του Οργανισμού.

Ο Ομιλος ΟΤΕ προκήρυξε πάνω από 500 νέες θέσεις εργασίας που αφορούν θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές σε καταστήματα και εταιρικούς πωλητές. Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών εκπνέει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.

H πρώτη προκήρυξη αφορά πωλητές σε καταστήματα στο Αιγαίο, την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, το Ιόνιο, την Κεντρική Ελλάδα, την Κρήτη, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Πελοπόννησο. Η δεύτερη προκήρυξη αφορά τους τεχνικούς πεδίου στις περιοχές-Νομούς Αττικής (και Σαλαμίνα), Δράμας, Τρικάλων, Ευβοίας, Θεσπρωτίας, Χαλκιδικής, Καβάλας, Κερκύρας, Σερρών, Μαγνησίας και Β. Σποράδων, Πιερίας, Αρτας, Υδρας, Πόρου, Λέσβου και Λήμνου.  Η τρίτη προκήρυξη αφορά την ειδικότητα των account managers εταιρικών πελατών σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αρτα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πάτρα και Ρόδο.