Η Ρόμα δεν σταματά πουθενά. Επικράτησε εκτός έδρας της Ουντινέζε 1-0 και έφτασε τις εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η νίκη για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι από το 65′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαϊκόν. Τελικά, το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Ρόμα σημείωσε στο 82′ ο Μπράντλεϊ.

Η Γιουβέντους νίκησε στην έδρα της την Τζένοα 2-0 με γκολ που πέτυχαν οι Βιδάλ (23′ πεν) και Τέβες (36′). Νίκη με το ίδιο σκορ σημείωσε η Νάπολι επί της Τορίνο. Και τα δύο γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Ιγκουαίν (14′ και 32′).

Η Μίλαν ηττήθηκε στην Πάρμα από την τοπική ομάδα με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Παρόλο (11′ ) και Κασάνο (45′). Η Μίλαν ισοφάρισε με τους Μάτρι (61′ ) και Σιλβέστρε (63′). Η Πάρμα κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη με γκολ του Παρόλο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αλλα αποτελέσματα: Μπολόνια-Λιβόρνο 1-0, Κατάνια-Σασουόλο 0-0, Κιέβο-Φιορεντίνα 1-2. Σαββατο: Σαμπντόρια-Αταλάντα1-0, Ιντερ-Βερόνα 4-2.

Στη βαθμολογία, Ρόμα 27, Νάπολι και Γιουβέντους από 22.