Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έσωσε την παρτίδα για τον Πανιώνιο στο 86′ ισοφαρίζοντας με κεφαλιά (1-1) τον Πανθρακικό που είχε προηγηθεί και κρατούσε εύκολα το σκορ υπέρ του.

Το τελικό 1-1 δεν αφήνει καθόλου ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους που ήλεγχαν το ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του.

Ο Πανιώνιος εγκλωβίστηκε από το άψογο στήσιμο του Πανθρακικού από τον Ακη Μάντζιος ο οποίος άλλωστε γνωρίζει σαν ανοικτό βιβλίο την πρώην ομάδα του (ως παίκτης και προπονητής). Οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν στην ουσία να δημιουργήσει σπουδαίες ευκαιρίες και πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό σκορ.

Στο 36′ από ολέθριο λάθος του Λαμπρόπουλου ο Φονσκέα πήρε την μπάλα, πέρασε και τον Αυλωνίτη και εύκολα άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο Πανθρακικός άντεξε μέχρι το 86′, όταν ο Λαμπρόπουλος από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Σερεμέτ με κεφαλιά «λύτρωσε» τους γηπεδούχους (1-1).

Ο διαιτητής Γιάχος (Χίου) ήταν καλός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84′ Πάνος), Λάσνικ (46′ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (65′ Γιάννου).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σερεμέτ, Παπαγεωργίου, Ρομέου (92′ Τριανταφύλλου), Μίκολιτς, Φονσέκα, Λαδάκης, Μαξίμ, Μπαϊκαρά, Ερνάντεζ (84′ Μπράνγκο), Τζάνης (58′ Ντιογκ), Χρήστου.

Ο Ακης Μάντζιος δήλωσε: «Η ομάδα μου ήταν εξαιρετική σε όλο το ματς, εκτός στη φάση του γκολ που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Φεύγουμε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα γιατί χάσαμε τη νίκη, αλλά ένας βαθμός εκτός έδρας είναι σημαντικός».

Ο Νίκος Παντελής είπε: «Στην πρώτη ώρα δεν είχαμε καμία σχέση με τα προηγούμενα ματς. Αν κερδίζαμε στα τελευταία λεπτά, θα κλέβαμε το ματς. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς ο βαθμός αποτελεί επιτυχία».