Στα πρωτοσέλιδα του βουλγαρικού Τύπου βρίσκεται η επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης Αφρικανών πολιτών από τη Βουλγαρία προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, την οποία πραγματοποίησε η βουλγαρική συνοριακή αστυνομία σε συνεργασία με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Οπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι, μέλη του κυκλώματος, δύο πολίτες του Κονγκό κι ένας του Καμερούν, στην περιοχή της παραμεθόριας πόλης Πέτριτς (Πετρίτσι) στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, λίγο πριν οι παράνομοι μετανάστες εισέλθουν στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, αναφέρεται και η σύλληψη μιας Βουλγάρας Ρομά, κατόπιν εντάλματος από την ελληνική πλευρά, η οποία επί χρόνια «σάρωνε» τσέπες και τσάντες σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

«Πιάσανε το "χρυσό" χέρι» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της «Πρέσα» για την «πορτοφολού» με την 20χρονη ... σταδιοδρομία και το βεβαρημένο με 21 καταδίκες ποινικό μητρώο στη Βουλγαρία.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η 52χρονη συνελήφθη στο σπίτι της στην πόλη Λιάσκοβετς, στη νότια Βουλγαρία, αλλά την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερη για άγνωστους λόγους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από