Κατάφερε να κάνουν ουρές οι πελάτες έξω από το κατάστημά του στον Γέρακα. Καθημερινά εκατοντάδες καταναλωτές τρέχουν στα Nanou και στήνονται υπομονετικά για να απολαύσουν μια αμερικανική γεύση φτιαγμένη από ελληνική συνταγή και ελληνικά χέρια. Το μυστικό της επιτυχίας για τον κ. Νανούρη είναι, όπως λέει, η ποιότητα των προϊόντων του. «Βγάζω το καλύτερο σε ποιότητα ντόνατς της αγοράς γιατί χρησιμοποιώ τις καλύτερες πρώτες ύλες επί 33 ολόκληρα χρόνια. Με την ίδια αρχή συνεχίζω να πορεύομαι μέχρι σήμερα».
Το 1977, όντας σπουδαστής της Σχολής Χημικών Τροφίμων των ΚΑΤΕΕ Αθήνας, ένας θείος του που ζούσε στην Αμερική τού ζήτησε να του στείλει προδιαγραφές και δείγματα πρώτων υλών ελληνικών προϊόντων για να φτιάξει στην Αμερική ντόνατς, προσαρμοσμένα στα ελληνικά δεδομένα.
Τον επόμενο χρόνο, ο θείος ήρθε στην Ελλάδα και μαζί του τα Jax Donuts, τα πρώτα ντόνατς στην Ελλάδα. Ετσι έγινε η αρχή για τον Γιάννη Νανούρη που θα μπορούσε να ονομαστεί δίκαια ο έλληνας βασιλιάς των ντόνατς. Από τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα τα Nanou Donuts επεκτάθηκαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εγκαινιάζοντας δεκάδες καταστήματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, «δωρεάν φραντσάιζ σε ανέργους». «Η ιστορία με τα φραντσάιζ ξεκίνησε από κάποιους γνωστούς μου που είχαν μείνει άνεργοι. Τα φραντσάιζ δίνονται χωρίς ούτε ένα ευρώ. Το μόνο που μπορούσα ήταν να τους προτείνω να ανοίξουν ένα Nanou κι έτσι έγινε η αρχή», εξηγεί. Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 150 μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, 70 καταστήματα στην επαρχία και 80 στην Αττική. «Δεν υπάρχουν πλέον άλλα σημεία για να ανοίξουμε, όμως αν τον Αύγουστο δούμε ότι υπάρχουν δυνατότητες μπορεί να δώσουμε κι άλλα», λέει ο κ. Νανούρης.