Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Θα μπορέσετε να βρείτε διασκέδαση και γέλιο όπου και αν κοιτάξετε, αφού γύρω σας, έστω και για μια νύχτα, οι φίλοι σας θα πρέπει να συντάσσονται με εσάς. Απολαύστε τα δεκαπέντε λεπτά διασημότητάς σας όταν σας δοθεί η ευκαιρία και διασκεδάστε το με την ψυχή σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Eνας χωρισμός μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε εσάς και έναν στενό φίλο ή έναν συνάδελφο, ιδιαίτερα λόγω των συγκρούσεων. Η εξαπάτηση μπορεί να είναι η ρίζα του γενικού κακού, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ρίξτε μια ματιά θετική για το μέλλον, όπου όλα θα πάνε σαφώς καλύτερα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Θα νιώθετε σαν να έχετε όλη την ενέργεια στον κόσμο κι έτσι να μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Ωστόσο, όπως ο Ερμής επιβραδύνει την πορεία του και βρίσκεται σε περίοδο οπισθοδρόμησης, είναι καλύτερα να μην προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις αυτήν τη στιγμή γιατί θα πάρετε ρίσκα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη στον 10ο οίκο σας συνεχίζει να επηρεάζει τα θέματα της δημόσιας φήμης και του έργου σας. Ετσι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να προωθήσετε την ατζέντα σας προς τα εμπρός. Εξηγήστε τις ιδέες και τα σχέδιά σας με σαφήνεια και θα πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η ενέργεια που δίνεται από τον Λέοντα ο οποίος έχει σταθμεύσει στη Σελήνη θα σας δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ολα θα εμφανιστούν ευχάριστα και ενδιαφέροντα ώστε να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο. Πολύ καλός τρόπος να τελειώσει ο μήνας! Γι’ αυτό αφήστε την γκρίνια στην άκρη.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η Σελήνη στον Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σας παντού, από τα κοινά έσοδά σας με κάποιον σύντροφο έως τα μυστήρια της ζωής. Ο Κρόνος έχει κάνει μια πολύ θετική πτυχή, ώστε να κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Εάν είστε άγαμοι, θα νιώσετε μια ακαταμάχητη επιθυμία να συνδεθείτε με κάποιον. Αν είστε σε μια σχέση, ίσως ακόμη και να κολλήσετε ακόμα περισσότερο με το έτερόν σας ήμισυ. Τα χάρισματά σας και το σεξαπίλ θα είναι μεγάλα, οπότε κοιτάξτε να τα εκμεταλλευτείτε ώστε να γνωρίσετε τον ιδανικό σύντροφο!

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον 6ο οίκο σας κι έτσι δεν υπάρχει διασκέδαση για σας σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με όλες τις απαιτήσεις που αφορούν την εργασία, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα επίπεδα του άγχους σας είναι πιθανό να εκτοξευθούν στα ύψη.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η ροή του ενθουσιασμού ή το ισχυρό πνεύμα θα σας μεταφέρει σήμερα σε άλλες διαστάσεις και θα πρέπει να αισθάνεστε θετικά και γενικά σε υψηλά επίπεδα. Θα έχετε μια τάση να σκέφτεστε το μεγάλο και να πάτε πέρα από την κορυφή. Απλώς φροντίστε να κρατάτε τα χρήματά σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη ενώνει τις δυνάμεις της με τον γιγαντιαίο Δία, με αποτέλεσμα να δείτε βελτίωση στη διάθεσή σας και στο πνεύμα σας και να απολαύσετε αυτή την ημέρα! Το γέλιο ή τα έντονα συναισθήματα θα μπορούσαν να έρθουν στη ζωή σας, αλλά πρέπει να διερωτηθείτε αν αξίζουν τα πάντα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Απασχολημένοι, απασχολημένοι, απασχολημένοι: αυτή θα είναι λίγο – πολύ η μέρα σας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε αρκετά καλά στις αλλαγές που ρίχνουν τον τρόπο σας. Ετσι χρησιμοποιείστε τις δεξιότητες επικοινωνίας σας και θα κάνετε τα πάντα για διασκέδαση!

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Τα πράγματα θα είναι λίγο ταραχώδη σήμερα, ιδίως όσον αφορά τα προσωπικά οικονομικά και τα συναισθήματα. Ισως όμως και να προκαλέσετε κάποιες διαφωνίες που να οφείλονται σε αυτό το θέμα. Αν τα νέα είναι καλά, μπορείτε να τα απολαύσετε. Αν η είδηση δεν είναι τόσο καλή, ασχοληθείτε με αυτά.