Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σχετικά με ανθρώπους που γνωρίζετε. Θα βγάλετε από τη ζωή σας μερικούς φίλους, αλλά μην αισθάνεστε ενοχές. Ξεμπερδεύετε με το παρελθόν και παίρνετε φόρα ώστε να πάτε μπροστά στο μέλλον. Προσοχή εάν ταξιδεύετε στη θάλασσα ή κοντά σε νερό. Μπορεί να έχετε απρόσμενες καταστάσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Μια μεγάλη έκπληξη έρχεται για σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά, συνεργάτες ή ακόμη και το σπίτι σας. Δώστε έμφαση στον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Και φυσικά προχωρήστε με αποφασιστικότητα και επιλύστε ό,τι πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Οι συναλλαγές με τους εταίρους και τους στενούς συνεργάτες σας αποκτούν ενδιαφέρον. Δώστε προσοχή στο τι λέγεται γιατί ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια. Μη φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – δεν είναι αρκετό απλώς να είστε εκεί. Τα πράγματα πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους τώρα. Ανασκουμπωθείτε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Σήμερα η ατζέντα έχει πιέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας εξαιτίας της Σελήνης και του Πλούτωνα που συγκρούονται. Τα οικονομικά ζητήματα θα είναι τα πιο τσουρουφλιστά. Ετσι πρέπει να αυτοσχεδιάσετε για να βγάλετε άκρη. Κάποια βέβαια μπορεί να μην είναι επιλύσιμα. Μην ξεχνάτε πως δεν είναι μέρα για να αναμείξετε φιλία και χρήματα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εργασία και οικογενειακή ζωή συγκρούονται παρέα με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο σας. Η ευθύνη μπορεί να κρατήσει κάποιον κοντά σε σας πολύ απασχολημένο. Γι’ αυτό εργαστείτε μαζί του. Είναι σημαντικό να σπάσετε τα παλιά πρότυπα που έχετε θέσει και να προσπαθήσετε να βρείτε νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα ξυπνά έντονα συναισθήματα. Τα οικονομικά σάς απασχολούν περισσότερο από ποτέ γιατί έχετε κάνει πολλές δαπάνες. Κόψτε τις πιστωτικές κάρτες πριν να ‘ναι αργά. Μείνετε κοντά στους αγαπημένους σας. Ετσι θα αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Αν νιώσετε κάποιες πιέσεις, μην υποκύψετε γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρο.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καλή υγεία σας, τώρα είναι η ώρα να τον αγκαλιάσετε. Στραφείτε στην άσκηση και κάντε μια δίαιτα που θα είναι στα μέτρα σας. Εάν η εταιρεία σας δεν σας επιτρέπει να πάρετε ρεπό, τότε ήρθε μάλλον η ώρα να κάνετε μια κουβεντούλα μαζί τους.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με τη Σελήνη στον Ταύρο να γεμίζει τον 9ο οίκο σας, η επιθυμία για ελευθερία και ανοιχτούς χώρους θα είναι ακατάπαυστη. Πρέπει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν γίνουν περισσότερο τυχαία παρά λόγω σχεδιασμού, μη στενοχωρηθείτε ιδιαίτερα. Τουλάχιστον ξέρετε πού θα πάτε και τι πρέπει να κάνετε.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Στη συναισθηματική ή οικογενειακή σας ζωή κάτι αλλάζει. Το Σύμπαν σάς δείχνει τον δρόμο προς αλλαγές ή χωρισμούς από το παρελθόν. Η κατάσταση ενδέχεται να διαρκέσει πολύ, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και μην ταράζεστε εύκολα. Χρειάζεται χρόνος και αν προσπαθήσετε να επισπεύσετε καταστάσεις, θα έχετε άσχημα αποτελέσματα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Αν πάσχετε από αυτοπεποίθηση, οι πλανητικές επιρροές θα κάνουν θαύματα για σας. Αν όμως έχετε τα μυαλά σας πάνω από το κεφάλι, τότε με την ώθηση του Αρη θα φτάσετε κοντά στον Ηλιο. Προσοχή μην καείτε όμως σαν τον Ικαρο. Ακόμα, ευνοούνται οι σχέσεις με τους γείτονες και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Το ένστικτό σας και η διαίσθησή σας θα πρέπει να λειτουργούν σήμερα στο φουλ. Αν θέλετε βέβαια να καταλήξετε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, να λέτε το σωστό πράγμα. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς. Κλείστε τ’ αυτιά σας σε ψευδείς κολακείες ή λυκοφιλίες ανάξιες προσοχής.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η ρήξη με το παρελθόν σας επιβάλλεται σήμερα από τις κοσμικές επιρροές. Μπορεί να βιώσετε μια αλλαγή της καθημερινής σας ρουτίνας εξαιτίας της καραμπόλας των μεταβολών συνθηκών δουλειάς ή υγείας σας. Θα αφήσετε πίσω σας ανθρώπους καθώς και τρόπους σκέψεις – μπορείτε να το έχετε κάνει ήδη ώς έναν βαθμό και τώρα θα βιώσετε τον πλήρη αντίκτυπο.