Ηλίας Ηλιόπουλος
Ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ στον Βήμα FM
«Υπάρχει ενέργεια η οποία θέλει μεικτή αντιμετώπιση. Δεν μπορείς να μην επιτρέψεις στην ιδιωτική πρωτοβουλία να συμβάλει στην παραγωγή ενέργειας η οποία όμως πρέπει και να καθοδηγηθεί και να διασφαλίζεται η παροχή ρεύματος και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της πατρίδας μας. Αρα στη ΔΕΗ πρέπει να συνυπάρξει η ιδιωτική και η κρατική πρωτοβουλία που να διασφαλίζει βασικά πράγματα».
Γιώργος Φλωρίδης
Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου στον Αθήνα 9.84 για τα κόμματα εξουσίας
«Ενώ είχαν ξεκινήσει να μιλούν για την ανάγκη σχεδίου μεγάλων αλλαγών στη χώρα, μετά εντάχθηκαν στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για την επαναδιαπραγμάτευση, την απαγκίστρωση και όλα αυτά τα ωραία και καταπληκτικά που ακούσαμε πριν από τις εκλογές. Μετά πήγαν κάπως να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και τώρα επανέρχονται σε έναν συνδικαλισμό επαιτείας - όπως τον αποκαλώ εγώ -, σε σχέση με το τι πρέπει να διαπραγματευτεί η Ελλάδα με τους άλλους εταίρους».
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο βουλευτής της ΝΔ στον Flash
«Δεν υπάρχουν γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι και ροζ συνδικαλιστές. Λίγο - πολύ, όλοι αγωνίζονται να κρατήσουν τα προνόμιά τους. Η ΔΑΚΕ έχει κάθε δικαίωμα στην άποψή της, αλλά αυτή δεν δεσμεύει σε καμία περίπτωση τη ΝΔ. Αν κάποια στελέχη της ΔΑΚΕ θεωρούν ότι η παράταξη στην οποία ανήκουν δεν τους εκφράζει, η πόρτα του κόμματος είναι ανοικτή, δεν είναι κλειδαμπαρωμένη για κανέναν».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από