Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάποιοι μπορεί να έχουν μια μέρα γεμάτη ένταση στον χώρο εργασίας, ιδιαίτερα συγκρούσεις με συναδέλφους. Να είστε προσεκτικοί καθώς κατά τη διάρκειά τους θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα με ευαίσθητα θέματα, όπως τα χρήματα και η αγάπη. Παραμείνετε ήρεμοι και ασχοληθείτε μόνο με την κατάσταση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα πρέπει να αναθεωρηθούν, ιδίως αν λάβετε υπόψη οικονομικά θέματα ή συναισθηματικούς δεσμούς. Τα όρια είναι εντελώς απαραίτητα. Εάν δεν θέλετε να διαπράξετε κάποιο μεγάλο λάθος, το καλύτερο πράγμα είναι να είστε ειλικρινής.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Θα μπορούσε να υπάρξει ένταση στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα με τους φίλους, και να βρεθείτε εσείς με νεύρα ή να ανησυχήσετε για τις επαφές σας με τους γύρω σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει τον προσωπικό χώρο σας ασφαλή και να μη γίνετε πολύ νευρικοί.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Δεδομένου ότι η Σελήνη σταθμεύει στον 6ο οίκο σας, αυτόν της υγείας και της εργασίας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις σήμερα. Εκτελέστε τα μικρά και πολύ χρήσιμα θελήματα για να οργανώσετε τη ζωή σας! Οταν τελειώσετε, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να πάρετε ανάσα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Με ρομαντισμό μπορεί να γεμίσει ο αέρας, δεδομένου ότι το φεγγάρι γλιστράει μέσα στον 5ο οίκο σας δίνοντάς σας χαρά σήμερα. Μπορείτε ακόμη και να πέσετε με τα μούτρα στην αγάπη σήμερα, οπότε, αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, όλα θα κυλήσουν ρολόι.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Το σπίτι θα σας καλεί, οπότε μην περιμένετε να είστε σε διάθεση για να βγείτε έξω. Πάρτε κάτι από το αγαπημένο σας εστιατόριο, αλλά πηγαίνετε να απολαύσετε το γεύμα στο σπίτι παρέα με στενούς φίλους σας. Και αν τρέφετε για κάποιον συναισθήματα, καλέστε τον μαζί σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η Σελήνη θα είναι αρκετά απασχολημένη να μένει μακριά από τον Αρη, οπότε να αναμένετε μια κουραστική μέρα. Το ασυναίσθητο μυαλό σας θα μπορούσε να κάνει μερικά κόλπα για σας. Ετσι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις λέξεις που χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Οι άνθρωποι θα δίνουν μεγάλη προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τις ευθύνες σας και έτσι το χάρισμα και η δημοτικότητά σας είναι πιθανό να εκτοξευθούν σήμερα. Η σκληρή δουλειά σας τελικά αρχίζει να αποδίδει καρπούς, οπότε μην σας πιάνει το παράπονο τώρα που είναι όλα πιο εύκολα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η Σελήνη συνεχίζει στο ζώδιό σας έτσι ώστε η ενέργειά σας θα έρθει σαν έκπληξη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω και να παίξετε! Περάστε αυτές τις απίστευτες ημέρες με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αφήστε το αληθινό σας πρόσωπο να λάμψει.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Στις τελευταίες δύο ημέρες θα μπορούσαν να συσσωρευτούν κάποια προβληματάκια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Μπλεξίματα, ιδίως όσον αφορά τις αρμοδιότητες, θα βγουν στην επιφάνεια, αλλά πρέπει να έχετε την εμπιστοσύνη για να μιλήσετε με τους γύρω σας για τα πράγματα ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταστάσεις.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης σας – είναι σε μια πολύ τεταμένη θέση στον ουρανό κι έτσι τα θέματα της αγάπης ή των χρημάτων είναι και αυτά τεταμένα. Μπορεί να αναγκαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις συνήθειες των εξόδων σας. Αν είστε σε σχέση, μην αφήνετε τις συγκρούσεις να πάρουν το καλύτερο από εσάς.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Το μυαλό σας θα είναι διάσπαρτο, οι σκέψεις σας θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση και θα έχετε άφθονα προβλήματα με επίκεντρο τα αισθηματικά. Κάθε σχέδιο δράσης θα είναι ασαφές, οπότε αποφύγετε να πάρετε τεράστιες αποφάσεις. Δείτε την πορεία σας βήμα βήμα προς τους στόχους σας ώστε να γλιτώσετε τα χειρότερα.