Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Σελήνη κινείται μέσα από τον δροσερό Υδροχόο και τον 8ο οίκο σας διασχίζοντας τον σπάταλο Δία. Μην εκπλαγείτε αν αλλάξουν τα σχέδια και αν αισθάνεστε ανήσυχοι και κακόκεφοι. Προσέξτε: μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό γιατί μετά θα είναι δύσκολο να μαζέψετε τα χρήματα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μερικοί Λέοντες θα είναι συγκλονισμένοι από την αγάπη που νιώθουν για ένα αγαπημένο πρόσωπο, ενώ άλλοι θα πρέπει να αισθάνονται σύγχυση και αβεβαιότητα μπροστά στην ίδια κατάσταση. Μην επιτρέψετε στη σύγχυση να είναι η κινητήρια δύναμη αφού θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες κατευθύνσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Σελήνη ξεκινά στον Υδροχόο και τον 6ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, έτσι ώστε να είναι η διάθεσή σας πρακτική. Αλλά όπως η Σελήνη γυρίζει για να συμπράξει με τον Ουρανό, η υγεία μπορεί να γίνει το κύριο μέλημά σας. Προσέξτε τη διατροφή σας και αρχίστε να κινείστε περισσότερο.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Σελήνη κινείται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, οπότε ο έρωτας είναι για σας. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και ότι ένας συνάδελφος έχει αισθήματα για εσάς. Συγκεντρωθείτε στη δημιουργικότητά σας, γιατί θα είναι ένα δώρο σήμερα που μπορείτε και πρέπει να εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη εγκαθίσταται στον 4ο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και έτσι οι έγνοιες περιστρέφονται γύρω από αυτές τις υποθέσεις σήμερα. Πάρτε τη μητέρα σας ένα τηλέφωνο, επισκεφτείτε συγγενείς σας και περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας. Ακόμα και αν αρχικά βαριέστε, στο τέλος θα το κάνετε κέφι.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη και ο Δίας συγκρούονται μπροστά σας σήμερα κι έτσι εντάσεις και συγκρούσεις θα θολώσουν τη μέρα σας. Οι ασυμβατότητες όλων των ειδών θα κάνουν τεταμένες όλες τις σχέσεις. Απλά, ως συνήθως, διατηρήστε την καλή διάθεση σας και θα επιβιώσετε στο τέλος, έστω και με μικρές απώλειες.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Είστε αρκετά εργασιομανής, αλλά να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς στη ζωή σας. Ο 12ος οίκος σας συνεχίζει να είναι τονισμένος κι έτσι θα μπορούσατε να έχετε έντονες συζητήσεις για ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μη φοβηθείτε να ορθώσετε το ανάστημά σας ακόμα και αν οι άλλοι μοιάζουν ανίκητοι.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Εχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής στη ζωή σας. Είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν και αν αφήσετε το Σύμπαν να σας καθοδηγήσει, θα βρείτε ακριβώς το σωστό αποτέλεσμα. Οπότε, μην σας πιάνει παροξυσμός και προσπαθήστε να επιβάλετε τη λογική σας πάνω στο συναίσθημά σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Και πάλι η νευρικότητα θα καταστρέψει την ημέρα σας σήμερα. Θα αισθανθείτε εντελώς ταραγμένοι και το μυαλό σας θα είναι διασκορπισμένο, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να μπλοκάρετε οποιεσδήποτε απόψεις από τον εξωτερικό σας περίγυρο. Δεν θέλουν όλοι πάντα το καλό σας άλλωστε.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει διαφάνεια στον 11ο οίκο σας με τις φιλίες και τις ελπίδες, ώστε οι νέες δυνατότητες, ιδέες και εμπνεύσεις να έρθουν στον δρόμο σας. Πάρτε τον χρόνο να χαλαρώσετε και θα νιώσετε ολοκαίνουργιοι. Κάντε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση για να βγείτε από τη ρουτίνα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη είναι στο μεσουράνημά σας, με τα εργασιακά θέματα να γίνονται θολά ή ασαφή. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα είναι πιθανώς χαμηλά και θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια εξαπάτηση στον χώρο εργασίας. Είναι μόνο προσωρινή κι έτσι μην κολλήσετε εκεί γιατί εν τέλει θα χάσετε τα πιο σπουδαία θέματα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Σελήνη κινείται στον ζωντανό Υδροχόο και τον 9ο οίκο σας, επηρεάζοντάς σας τόσο πολύ ώστε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με μια περιπέτεια! Γιατί να μην προγραμματίσετε μια απόδραση στην εξοχή; Ακόμα και αν διστάζετε, αφήστε τα όλα στην άκρη για σήμερα.