Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Οι εταιρικές σχέσεις ή γενικώς οι σχέσεις θα μπορούσε να είναι αρκετά τεταμένες. Σήμερα μπορεί να βρείτε ότι παλιά θέματα εξακολουθούν να είναι ανοιχτή πληγή στην ψυχή αυτών που βρίσκονται κοντά σας. Είναι η ώρα να λύσετε αυτά τα ζητήματα. Μην περιμένετε μέχρι αύριο!

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Εξετάστε τις ενέργειές σας στο παρελθόν και δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον και το παρόν με βάση αυτές. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα στενούς φίλους, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό που χρειάζεται και δεν θα βρεθείτε προ δυσάρεστων καταστάσεων.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Καθώς η μέρα ξεδιπλώνεται, το πρόγραμμά σας γίνεται πλήρες. Αλλαγές στη ρουτίνα είναι βέβαιο ότι θα συμβούν, ακόμα και αν είναι απλώς μια αλλαγή στη στάση ή μια διαφορετική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των πραγμάτων. Να είστε σε εγρήγορση για τους φίλους που έχουν ανάγκη.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Σελήνη αντιτίθεται στην κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη και έτσι δεν αισθάνεστε πως η κοινωνικοποίηση πιάνει τόπο. Αν μπορείτε, κρυφτείτε από τον κόσμο και περιμένετε ώσπου να περάσει η θύελλα. Διαφορετικά, κατά μέτωπον επίθεση και όπου βγάλει.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη που σταθμεύει στον επιμελή Αιγόκερω θα σας κάνει να σκεφτείτε ένα κομμάτι της διασκέδασης που έχετε ξεχάσει. Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, κάνοντας αγαπημένες δραστηριότητες. Και για να μην νιώθετε τύψεις, πάρτε καλή παρέα μαζί σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Ο Δίας έχει περάσει στο ζώδιό σας κι έτσι να αναμένετε κάποια χρήματα από απρόβλεπτες πηγές. Να θυμίσουμε ότι και άλλα τμήματα της ζωής σας θα μπορούσε να είναι υπό πίεση. Προσέξτε τις κουβέντες σας, οτιδήποτε πείτε θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αναλύστε οποιαδήποτε όνειρα μπορεί να έχετε απόψε, δεδομένου ότι αυτά θα μπορούσαν να προσφέρουν ζωτικής σημασίας γνώσεις στα τρέχοντα προβλήματά σας. Αντί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι, επωφεληθείτε για να εξετάσετε πιθανές λύσεις. Δεν θα σας κάνει κακό αν βάλετε όλη την ενέργειά σας στη σκέψη.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η εργασία σίγουρα δεν θα είναι στο μυαλό σας σήμερα. Προσκλήσεις από φίλους και την οικογένειά σας θα έρθουν όλες μαζί για να σας δελεάσουν να περάσετε χρόνο μαζί τους. Αν έχετε ευθύνες, κάντε υπομονή και μην τα παρατήσετε όλα για να τρέξετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, κάντε το.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Ολη η νευρικότητα και η ένταση που θα νιώσετε σήμερα μπορεί να σας δώσει μια δυσπεψία ή ημικρανία. Ισως αισθανθείτε ότι είστε παγιδευμένοι ή ότι σας τραβούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αναζητήστε καταφύγιο στο αγαπημένο σας μέρος ή στα κοντινά πρόσωπα. Εξάλλου, ο Δίας δημιουργεί μια πολύ θετική πτυχή.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Θα μπορούσε να είναι μια εποχή κατά την οποία τα δύσκολα και προβληματικά ζητήματα που αφορούν στενές σχέσεις σας πρέπει να αντιμετωπισθούν. Οι προκλήσεις μπορεί να αναδυθούν τώρα, είτε από τα γεγονότα από το παρελθόν είτε από τις πιο άμεσες εξελίξεις. Οπως και να έχει, δεν θα βαρεθείτε καθόλου.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Είναι γνωστό ότι γενικά είστε πεισματάρηδες, μερικές φορές όμως επιθυμείτει μια ήσυχη ζωή που σας βάζει στη θέση του ειρηνοποιού. Είναι αυτό ένα πραγματικό κομμάτι του εαυτού σας; Αν ναι, να το βγάζετε στην επιφάνεια πιο συχνά. Αν πάλι όχι, φροντίστε να το υιοθετήσετε.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Θα βρείτε τον εαυτό σας όταν ασχοληθείτε με θέματα προσωπικών σχέσεων ή χρημάτων. Να λάβετε υπόψη σας ότι κάποια ζητήματα απαιτούν ιδιαίτερη προσέγγιση. Το παρελθόν μπορεί να επανέλθει και τα ζητήματα που έμειναν άλυτα θα δουν σίγουρα το φως της ημέρας.