Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Να είστε προσεκτικοί στην πραγματοποίηση σημαντικών οικονομικών επιλογών ή αν εμπλακείτε σε κάτι περίπλοκο όσον αφορά τα χρήματα σήμερα. Η Σελήνη στον Λέοντα στον 2ο οίκο σας μαζί με τον Ποσειδώνα θα μπορούσαν να φέρουν σύννεφα στον δρόμο σας, αλλά όταν ξεσπάσει η καταιγίδα, θα απαιτείται η κρίση σας για να ξεφύγετε.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη σταθμεύει στο ζώδιό σας, αλλά η σύγκρουση με τον Δία και τον Ποσειδώνα είναι επικείμενη. Σύγχυση και ένταση θα είναι σήμερα βέβαιες, ειδικά ανάμεσα σε εσάς και τις στενές σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διευκρινίσετε οποιαδήποτε κατάσταση πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, που θα αποδειχθούν λάθος.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Σελήνη ταξιδεύει στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον 12ο οίκο σας κάνοντας ένωση με τον πανίσχυρο Δία. Ετσι, ενδέχεται η ζωή σας να βγει εκτός προγράμματος. Οι ανατροπές μπορεί να σας ταράξουν ώς έναν βαθμό. Εάν μπορείτε, κάντε ένα διάλειμμα μέσα στη μέρα για να χαλαρώσετε.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Ο Αρης και η Αφροδίτη σάς ενθαρρύνουν, κι έτσι σήμερα έχετε τη δυνατότητα να γεμίσετε με ρομαντισμό και πάθος. Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας και φροντίστε να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε. Αλλά, εάν είστε άγαμοι, μην πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, απλά επειδή αισθάνεστε ενδεείς.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η θεά Τύχη μπορεί να είναι στο πλευρό σας. Ο Δίας έχει στρατοπεδεύσει στο ζώδιό σας και μαζί με τον Αρη εργάζονται σκληρά για χάρη σας. Πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα σας εμπιστεύονται πλήρως. Παρ’ όλ’ αυτά, μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη ενώνει τις δυνάμεις της με τη δύναμη του κυβερνήτη σας Δία και το ενδιαφέρον στρέφεται στον 9ο οίκο σας, με ταξίδια, εκπαίδευση και περιπέτεια να σας κατακλύζουν. Τα νομικά ζητήματα σας ευνόησαν ιδιαίτερα, οπότε αν είστε σε αναμονή για κάποια νέα σχετικά με αυτό το μέτωπο, μπορεί να εκπλαγείτε.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η Σελήνη περνά στον 8ο οίκο σας κι έτσι τα παιχνίδια εξουσίας έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Η έμφαση θα δοθεί στις στενές σχέσεις και το εισόδημα που μοιράζεστε με άλλους. Μην αφήνετε τα χρήματα να καταστρέψουν την ημέρα σας. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις αν το σχέδιό σας δεν πάει όπως θέλετε.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από την αγάπη που σας δίνει ο Λέων και ο 7ος οίκος του γάμου σας και των εταιρικών σχέσεων παίρνει φωτιά. Εμπνέεστε για να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σας, τον καλύτερο φίλο ή τον συνεργάτη σας. Μερικές φορές, είστε σε θέση να πετάξετε αρκετά ψηλά, ώστε να προσπαθήσετε να το αλλάξετε αυτό.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Οι κινήσεις της Σελήνης μέσα από τον πύρινο Λέοντα έχουν επιρροή στον 6ο οίκο της υγείας σας και των υπηρεσιών. Οπότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε και να οργανώσετε τη ζωή σας. Η υγεία σας θα πρέπει να αποτελέσει κύριο μέλημά σας σήμερα και αφήστε τα υπόλοιπα για λίγο στην άκρη.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Σελήνη εγκαθίσταται στον φλογερό Λέοντα και ο 5ος οίκος σας, των ερωτικών, τονώνεται σημαντικά. Ετσι θα πρέπει να παροτρυνθείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Είναι καλό η μέρα να περάσει με τους αγαπημένους σας. Αν είστε μόνοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις ευκαιρίες.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη ταξιδεύει στον Λέοντα και τον 4ο οίκο σας, έτσι ώστε οι εσωτερικές υποθέσεις σας να γίνουν το κύριο μέλημά σας. Φέρτε την ομορφιά στο σπίτι σας και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δώσετε ένα χεράκι βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ακόμα και αν δεν σας το ζητήσουν ευθέως.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Θα είστε αρκετά απασχολημένοι σήμερα, επιστρέφοντας κλήσεις και μηνύματα ξεχασμένα στον τηλεφωνητή σας. Αλλά καλό θα ήταν να θυμηθείτε να κρατάτε και τα ραντεβού σας. Συζητήστε τα θέματα με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας, καθώς κάποιες καλές ιδέες θα καταλήξουν να είναι πολύ ευεργετικές για εσάς.