Ιστορίες για την τιμή και το απαγορευμένο πάθος, για έρωτες και οικογενειακούς θρύλους ντύνονται με μια πανδαισία χρωμάτων. Και παρασύρουν στον ρυθμό του Μπόλιγουντ, του ινδικού Χόλιγουντ με τα έντονα ρυθμικά χορευτικά και τις χαρακτηριστικές ψηλές φωνές των πρωταγωνιστριών.

Γιατί και στην Αθήνα οι πρωταγωνιστές των ινδικών ταινιών βγαίνουν από τη μεγάλη οθόνη και στήνουν ένα «Bollywood Show» με κέφι, φως και χρώμα, εκατό κοστούμια και καλλονές που έλαβαν μέρος στα καλλιστεία για τον τίτλο Μις Ινδία της Γαλλίας, δεκάδες χορογραφίες, ομαδικές ή κατά ζευγάρια.

Το πολύχρωμο υπερθέαμα, που αποκαλύπτει βασικά συστατικά του πολιτισμικού πλούτου της Ανατολής σε όλη την Ευρώπη, καθώς περιοδεύει με αφετηρία τη Γαλλία από το 2006, έχει ήδη δώσει 70 παραστάσεις πριν από την Αθήνα και το Θέατρο Badminton.

Το ενδιαφέρον για το «Bollywood Show» εκτοξεύτηκε όταν τα βλέμματα του κόσμου στράφηκαν στο Μπόλιγουντ, που παράγει κάπου χίλιες ταινίες ετησίως! Ηταν η βραβευμένη με Οσκαρ ταινία «Slumdog Millionaire» που τροφοδότησε τον ινδικό κινηματογράφο με χιλιάδες θεατές πριν από τρία χρόνια. Γι’ αυτό, όπως παραδέχεται ο γαλλοϊνδός σκηνοθέτης Μόχαν Ντελαμούρ, δεν θα μπορούσαν παρά να συμπεριλάβουν και ένα κομμάτι από την ταινία του Ντάνι Μπόιλ στην παράσταση.