ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ όλοι οι Ανανεωτές από τον ΣΥΝ το καλοκαίρι του 2010. Eμεινε πίσω ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Οι άλλοι - Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός - αποτελούν πλέον το κοινοβουλευτικό δυναμικό της Δημοκρατικής Αριστεράς. Φαίνεται όμως ότι σε κάποια θέματα, ιδίως τα αμυντικά, ο Παπαδημούλης μόνος του και η ΔΗΜΑΡ ως κόμμα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Το λέω γιατί ο Δημήτρης και η ΔΗΜΑΡ κατέθεσαν πανομοιότυπες ερωτήσεις στον υπουργό Aμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.
ΑΦΟΡΜΗ δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων που, επικαλούμενα πηγές στο ελληνικό υπουργείο Eμυνας, έλεγαν ότι μόλις εκταμιευθεί η 7η δόση-τζάμπο κοντά 90 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, θα μπορούσαν να διατεθούν από αυτήν περί τα 4 δισ. για να ξαναπάρει μπροστά το εξοπλιστικό πρόγραμμα. ΔΗΜΑΡ και Παπαδημούλης ερωτούν αν αυτό ισχύει και τι υπολογίζει να κάνει η κυβέρνηση στον τομέα αυτό. Σύμφωνα με συνεργάτες του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τα γερμανικά ρεπορτάζ είναι ανυπόστατα.
Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ