Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η όψη της Σελήνης και του Αρη ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα. Πάρτε απόσταση από συναισθηματικές υπερβολές που προκαλεί η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα και αποφύγετε να επαναλάβετε λάθος επιλογές και συμπεριφορές στον συναισθηματικό τομέα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Θετικές επαφές στον συναισθηματικό αλλά και επαγγελματικό τομέα σας προσφέρουν μέσα από συζητήσεις που προκύπτουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από αρνητικές πεποιθήσεις, ένταση και φόβους, ώστε να είστε σε θέση να αδράξετε όσα αυτές οι επαφές σάς προσφέρουν, παραμένοντας ανοιχτοί στις ευκαιρίες.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Επαγγελματικά θέματα που περιέχουν ένταση αλλά και μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή ημέρα. Αποστασιοποιηθείτε από άγονες αντιδικίες και αναλάβετε με ωριμότητα τις ευθύνες σας, ξεκαθαρίζοντας στους άλλους τα όριά σας. Αξιοποιήστε τη δυναμική της λογικής που σας δίνει ο Αρης απέναντί σας και ξεκαθαρίστε τη θέση σας από μπερδεμένες καταστάσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Σελήνη σε όψη με τον Αρη περιέχει έντονη φόρτιση και αψιμαχίες κυρίως στον προσωπικό τομέα αλλά και στον οικογενειακό. Δώστε προσοχή σε παρασκήνια και παγίδες. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, οργανώστε προσεκτικά το πώς θα το κάνετε και οδηγήστε προσεκτικά, ώστε να αποφύγετε ανατροπές και καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Οργανώστε σήμερα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανατροφοδοτούν με την εύνοια του Δία αλλά και της Σελήνης. Διεκπεραιώστε με όσο περισσότερο ανώδυνο τρόπο γίνεται υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα και φτιάξτε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να σας επιτρέπει περισσότερο χρόνο χαλάρωσης.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Βρείτε τρόπους να εκφράσετε με γλυκύτητα και ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας προς τον σύντροφό σας και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οργανώστε μαζί τους τρόπους που θα σας επιφέρουν ξεκούραση και συναισθηματική θρέψη που τόσο έχετε ανάγκη αυτή τη περίοδο. Οι αρνητικές πολώσεις το μόνο που σας προσφέρουν είναι απογοήτευση και αποδυνάμωση.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η όψη της Σελήνης με τον Αρη θα σας πιέσει σήμερα φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικές υποθέσεις, θέματα συνεργασιών και οικογενειακά ζητήματα που περιέχουν χάος. Πάρτε αποστάσεις από μπερδεμένες καταστάσεις που περιέχουν παρασκήνιο και «παγίδες» επιστρατεύοντας τη διαίσθησή σας με την εύνοια του Ηλιου.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σκέψεις και συναισθηματικά θέματα είναι σημαντικό να μην προκαλέσουν χάος σήμερα στους στόχους σας σε κάθε τομέα. Διαχωρίστε μέσα σας το πρακτικό και ώριμο κομμάτι σας από αυτό που αυτή την περίοδο προσπαθεί να δομηθεί μέσα από ρεαλιστικές επιλογές και μη δίνετε καθόλου ενέργεια σε μπερδεμένες και χαοτικές καταστάσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Εξαιρετικά ευνοϊκή θα είναι για εσάς η σημερινή μέρα με θετικές ειδήσεις και επαφές που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Η ανατροπή αρνητικών καταστάσεων σε κάθε τομέα είναι στο χέρι σας. Αρνηθείτε να παλινδρομήσετε με την όψη Ερμή – Πλούτωνα σε παθολογικές συμπεριφορές και παραμείνετε σταθεροί και ισορροπημένοι σε κάθε τομέα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Θετικές εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα φέρνει η σημερινή μέρα με την όψη Ποσειδώνα – Αφροδίτης. Συζητήσεις και επαφές σάς βοηθούν να γεμίσετε με θετικά συναισθήματα και να κάνετε όνειρα. Το ίδιο ισχύει και στον φιλικό τομέα, αρκεί να αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές και πρόσωπα που περιέχουν ένταση και χάος.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η δύσκολη όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις σε πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Κρατήστε εξίσου ισορροπημένες στάσεις στον αισθηματικό τομέα ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας και αποφεύγοντας να δημιουργήσετε προσδοκίες στην άλλη πλευρά.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης και του Αρη από την Παρθένο με το ζώδιό σας αλλά και η όψη Ερμή – Πλούτωνα σας εφιστά την προσοχή σε ευκαιρίες «παγίδες». Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην εμπιστευτείτε εύκολα πρόσωπα που σας υπόσχονται λύσεις χωρίς να έχουν την υποδομή να τις υλοποιήσουν. Σταθείτε με λογική και μην ενδώσετε σε ψυχολογικές πιέσεις και εκβιασμούς.