Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Καλή χρονιά σε όλους! Η σημερινή ημέρα σάς φέρνει σε επαφή με θετικά προς εσάς πρόσωπα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Μην προτρέξετε όσον αφορά το αποτέλεσμα. Εστιάστε στην εξέλιξη της διαδικασίας. Με την όψη Σελήνης – Κρόνου, διευθετήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος στον συναισθηματικό τομέα και εκφράστε με αυθεντικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που θέλετε να απευθυνθείτε, αποφεύγοντας άγονες εντάσεις.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Αφροδίτη σε όψη με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ευνοεί σήμερα τη δράση, τόσο στον συναισθηματικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό και τον οικονομικό, αρκεί να παρακάμψετε υπερβολές και άσκοπες συζητήσεις. Αν μετακινηθείτε, κάντε το με προσοχή, αποφεύγοντας παρακινδυνευμένες κινήσεις και μην αφήνοντας τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί είναι πιθανόν να προκύψουν ανατροπές.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κινηθείτε με μέτρο σήμερα. Δράστε ρεαλιστικά και οργανώστε πρακτικά οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και επαγγελματικές συζητήσεις που χρειάζονται ώριμη σκέψη και ενέχουν λάθος αξιολογήσεις ή πλάνες. Αποφύγετε, με τον Ερμή σε δύσκολη όψη με τον Αρη, υπερβολές και ανακρίβειες και εκφραστείτε με ωριμότητα, λογική και ρεαλιστικά επιχειρήματα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη Κρόνου – Σελήνης σάς ζητά σήμερα να ρίξετε φως σε σχέσεις και συνεργασίες που χρειάζονται ξεκαθαρίσματα, ώστε να φύγουν τα σύννεφα που υπάρχουν σε αυτές. Με την όψη Ερμή – Αρη, ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά τον επαγγελματικό τομέα ή μία συναισθηματική σχέση θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθείτε.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η όψη της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιό σας σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε με θετικό τρόπο σχέσεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Συναισθηματικά, η ημέρα θα χρειαστεί προσεκτικές κινήσεις. Το βράδυ όμως οργανώστε συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και αποφύγετε εντάσεις και μπερδέματα. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι δοκιμάστε με επιφύλαξη την τύχη σας σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Αφροδίτη σε θετική όψη με το ζώδιό σας ευνοεί σήμερα τη δράση στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και όσον αφορά τα οικονομικά, αρκεί να αποφύγετε κάθε υπερβολή και άγονες συζητήσεις. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια μετακίνηση, με την όψη Ερμή – Αρη, κάντε το προσεκτικά και αποφεύγοντας να τα αφήσετε όλα για την τελευταία στιγμή, καθώς αναμένονται ανατροπές.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Πάρτε αποστάσεις από έντονες πιέσεις, με την όψη Σελήνης – Κρόνου, που μπορεί να σας ασκηθούν στον επαγγελματικό τομέα, διευθετώντας τες με τον πιο ανώδυνο τρόπο και αφιερώστε τη σημερινή ημέρα περισσότερο στον σύντροφό σας και σε πρόσωπα που νιώθετε ότι έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Λύσεις που θα σκεφτείτε για ζητήματα του οικονομικού τομέα μπορεί να περάσουν γρήγορα σε φάση υλοποίησης.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Αντιφατικό το κλίμα για εσάς. Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να σας ευνοούν, σήμερα είναι ημέρα σημαντικών ευκαιριών, τόσο στον επαγγελματικό και τον οικονομικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Από την άλλη, ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Αρη σάς προτρέπει να κινηθείτε δυναμικά και να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφεύγοντας ανθρώπους που προκαλούν χάος και συζητήσεις που περιέχουν ανατροπές.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Με την επιρροή του Ερμή και του Αρη, συζητήσεις που αφορούν πάγιες υποθέσεις οι οποίες εδώ και καιρό σας απασχολούν, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα, έρχονται σήμερα με ένταση στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως οι επιτυχίες σας αυτήν την περίοδο θα κριθούν από τη στρατηγική και από το πόσο μελετημένες είναι οι κινήσεις σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, με την όψη της Αφροδίτης αλλά και της Σελήνης απέναντί σας με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα αντιμετωπίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που θα χρειαστούν ξεκάθαρες αποφάσεις και άμεσες κινήσεις. Η φόρτιση αυτή σας εφιστά την προσοχή σε αποκαλύψεις που περιέχουν και ανατροπές, τόσο στον προσωπικό και τον οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η αλήθεια σημαντικών υποθέσεων, προσωπικών αλλά και οικονομικών και επαγγελματικών, θα σας απασχολήσουν σήμερα. Σημαντικές εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων αλλά και αυτοεξαπατήσεις του πρόσφατου παρελθόντος είναι η στιγμή να επαναξιολογηθούν με την όψη Ηλιου – Πλούτωνα χωρίς εντάσεις και θυμό, με γνώμονα την πραγματικότητα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης και η συμμετοχή του Κρόνου φορτίζουν έντονα τη σημερινή ημέρα, φέρνοντας πολλές επαφές και συζητήσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Αποφύγετε, με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Αρη, οικονομικές υπερβολές και κάθε ρίσκο και κρατήστε απόσταση από συναισθηματικές και επαγγελματικές εντάσεις.