Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν αυτή την περίοδο, με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα σε θετική όψη με τον Δία, αλλά και τη Νέα Σελήνη μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιο σας, τόσο στο κοντινό σας περιβάλλον όσο και σε οικονομικές και επαγγελματικές επαφές. Χειριστείτε προσεκτικά σοβαρά θέματα που περιέχουν έντονο παρασκήνιο και αντιπαλότητες και κινηθείτε με απόλυτη διορατικότητα, εμπιστευόμενοι το ένστικτό σας.
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Η σημερινή μέρα σας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσετε τι κρύβεται πίσω από τα γεγονότα και να δράσετε με επιτυχία σε κάθε τομέα. Κατανοήστε πως τα ζητήματα που προκύπτουν αυτή την περίοδο περιέχουν πολλά επίπεδα αλλά και κρυμμένες παγίδες και έντονο παρασκήνιο, το οποίο καλείστε με διαύγεια, μέτρο και καθαρότητα να μεταλλάξετε υπέρ σας.
Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Αξιοποιήστε σήμερα την εύνοια της Νέας Σελήνης, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και στον οικογενειακό τομέα. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να επεκτείνετε τα όριά σας αλλά και να βρείτε πρωτοποριακές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Η ημέρα ευνοεί τη διασκέδαση, τον ερωτισμό και την ψυχαγωγία.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Κρατήστε σήμερα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αποστάσεις από θέματα που περιέχουν ανταγωνισμό αλλά και αρνητική και κακόβουλη συμπεριφορά στον επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσετε εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα, γιατί ενδέχεται να σας αγχώσουν. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε να περάσετε σε διαξιφισμούς και να πείτε πράγματα που θα χρειαστεί αργότερα να πάρετε πίσω.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Οι ευνοϊκές για εσάς όψεις της Αφροδίτης, του Ηλιου, του Ερμή και της Νέας Σελήνης, φέρνουν κοντά σας συνεργάτες και οικεία πρόσωπα με έντονα θετική διάθεση. Συζητήσεις με το ταίρι σας αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, φορτίζουν με έντονο συναίσθημα τη σημερινή μέρα. Χειριστείτε προσεκτικά, παρ' όλα αυτά, σημαντικές συμφωνίες αλλά και οικογενειακές υποθέσεις.
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αποφύγετε συναισθηματικές παρορμητικές αντιδράσεις στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τομέα όπου ζητήματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τις σχέσεις με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς ανατροπές.
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Αξιοποιήστε τη σημερινή ημέρα διευθετώντας άμεσα και χωρίς αναβολές υποθέσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα που θα σας αποφορτίσουν. Αξιοποιήστε την παρουσία μιας πλειάδας πλανητών και της Νέας Σελήνης απέναντί σας, οργανώνοντας συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και προβαίνοντας σε ερωτικές κατακτήσεις.
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό σας δημιουργεί σήμερα διάθεση για αλλαγές και ανανέωση, τόσο στον οικογενειακό σας χώρο όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα αλλά και σημαντικές αλήθειες που λέγονται με θετικό τρόπο στον συναισθηματικό τομέα, σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στον επαγγελματικό τομέα φέρνει σήμερα στο προσκήνιο ζητήματα που στο παρελθόν δεν είχαν εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Στον συναισθηματικό τομέα, θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και τον ερωτικό τομέα γίνονται το επίκεντρο. Η περίοδος ευνοεί την αποκατάσταση της αλήθειας και καλό είναι να είστε ανοικτοί προς αυτή την κατεύθυνση.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Με τη Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη, δώστε προσοχή σε ανατροπές που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές αυτή την περίοδο, τόσο στην εργασία σας όσο και στον οικογενειακό χώρο, κινηθείτε με μετριοπάθεια, αποφεύγοντας απερισκεψίες και υπερβολές. Αυτή την περίοδο αποφύγετε να κάνετε γενικά κινήσεις που βρίσκονται έξω από τα όριά σας.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Οι θετικές όψεις της Νέας Σελήνης και του Δία - Πλούτωνα, ευνοούν σήμερα τόσο τον συναισθηματικό όσο και τον οικονομικό σας τομέα. Κινηθείτε καλύπτοντας εκκρεμότητες κα αξιοποιώντας ευκαιρίες που παρουσιάζονται με τη βοήθεια κοντινών σας προσώπων. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες.
Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Με την παρουσία της Νέας Σελήνης στον γειτονικό σας Σκορπιό, σημαντικές θετικές αλλαγές συμβαίνουν στον επαγγελματικό και στον οικονομικό σας τομέα. Στον συναισθηματικό τομέα, η θετική έκβαση σε ένα θέμα του συντρόφου σας σας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας φέρει πιο κοντά, τόσο με το ταίρι σας όσο και με αγαπημένα πρόσωπα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από